Kuulumiset

17.3.2021

Kevään aurinkoa odotellessa

Hiljaiselo keikkojen osalta jatkuu ja edelleen on keikkoja peruttu ja siirretty eteenpäin. Uusia biisejä on treenattu, sekä itsenäisesti että pienissä porukoissa. Mutta pääosin etänä. Ei tarvinne sanoa, että mekin odotamme, että pääsemme taas samaan tilaan, yhtä aikaa. Tekemään sitä, mistä pidämme. Talven aikana saimme pari videota julkaistua. Tuokoon ne pienen ripauksen lohtua kaikille meille, jotka kohtaamisia kaipaamme.

10.11.2020

Syksyn kuulumisia: keikkoja, videoita, treeniä

Syksy on mennyt meillä melko odotetusti. Niin kuin muillakin esiintyvillä taiteilijoilla, on esiintymiset ollet harvassa. Muutama poikkeus on kuitenkin ollut. Lahden Sibeliustalolla klubikeikka, joka oli siirretty tilavampaan Metsähalliin. Hieno ja erikoinen tunnelma, tärkeä ja harvinainen hetki meille ja ilmeisen monelle mukana olleelle. Toisen esiintymisreissun mahdollisti Vesala, joka kutsui meidät mukaansa livestriimiinsä. Kivaa oli ja lämmin kiitos vielä koko Vesalan tiimille ja muille vierailijoille hienosta illasta!

Olemme kuitenkin voineet treenata biisejä ja pitää sisäiset ”euroviisut”, joiden myötä on taas uusia biisejä tulossa keikoille. Lisäksi ollaan kuvattu useampaa videota, joista ensimmäinen jo ehdittiin julkaistakin, alla katsottavissa. Ja lisää on siis tulossa. Tällä tietoa syksyn keikoista on erikoisjärjestelyin toteutumassa Tampereella klubikeikka, joka on siirretty Pakkahuoneen puolelle sekä Helsingissä Korjaamon klubikeikka. Molempien keikkojen osalta kannattaa seurata myös keikkapaikkojen tiedotusta. Erityisjärjestelyjä varmasti tulee, mutta näillä näkymin siis nähdään keikoilla vielä tämän vuoden puolella! Kivaa syksyn jatkoa kaikille! Ps. Saatiinhan me vihdoin myös uusi levy Rakastan sua digijakelun piiriin…:)

27.9.2020

Keikkoja siirtynyt ja peruuntunut

Vallitsevan tilanteen myötä myös Semmareiden keikkoja on edelleen jouduttu siirtämään tai jopa perumaan. Pyrimme päivittämään tiedot Facebookiin ja näille sivuille sen mukaan, kun tietoa saamme.

3.4.2020

Erilaisen kevään kuulumisia

Niinhän siinä kävi, että kaikki keikat on peruutettu ainakin kevään ja pitkälti kesänkin osalta.  Kevään keikat saatiin kuitenkin siirrettyä syksylle ja jo ostetut liput käyvät syksyn keikoille. Keikkapaikoilla ja lipunmyyntitoimistoilla on omat käytänteensä, joten kannattaa vielä varmistaa keikkakohtaiset käytänteet. Ainakin yksi ulkomaanreissu (todennäköisesti kaksi) peruuntuu myös tältä vuodelta. Vaikka tietysti harmittaa, niin nämä ovat kuitenkin pieniä asioita sen rinnalla, että pyrimme jokainen tekemään kaikkemme ehkäistäksemme korona-viruksen liian nopeaa leviämistä.

Uusia ideoita voi tässä kohtaa miettiä ja heti maaliskuussa Korjaamon ja Finlandia-klubin peruuntuessa kävimme erilaisia etäkeikkamahdollisuuksia läpi. Me ei valitettavasti voida kokoontua edes keskenämme, joten kovin aitoa keikkaelämystä on meidän melko vaikea toteuttaa. Mutta pohditaan ja ideoidaan edelleen. Facebook-ryhmään olikin jo pari soolo-vetoa tullut kuorolaisilta. Ja nyt olisi tarkoitus pikaisesti saada uusi levy myös digitaaliseen jakeluun. Joku väläytteli, että myös kuorolaisten omat soolosinkut voisi laittaa kuultaviksi, mutta saapi nähdä.

Nyt auringon paistaessa voi ainakin tehdä hyvän työn itselle ja monille muille hankkimalla Semmarit-aurinkolasit. Niitä löytyy ainakin KOTO Designmarketista, mustana ja puunvärisenä. Aurinkolaseista niiden tarinasta lisätietoa: https://www.shadeshares.com/

Kaikesta huolimatta hyvää alkavaa kevättä itse kullekin!

12.3.2020

Keikkoja peruuntuu/siirtyy myöhempään ajankohtaan

Tänään julkaistujen koronaviruksen rajaamista koskevien ohjeiden perusteella Helsingin Korjaamon ja Lahden Sibeliusklubin keikat on peruttu tulevalta viikonlopulta. Uudet keikkapäivät syksylle julkistetaan mahdollisimman pian ja jo ostetut liput käyvät tuleville keikoille. Muiden kevään keikkojen osalta on myös varsin todennäköistä, että ne pyritään siirtämään syksylle. Näistä kerrotaan tarkemmin heti, kun on tarkempaa tietoa.

3.12.2019

Konserttiarvio: Semmarit esiintyi Kuopiossa parempana kuin koskaan – 30 vuotta on kypsyttänyt erinomaisen musiikkishow’n

Savon Sanomien otsikossa tiivistyy monia kiertueella kuulemiamme kommentteja ja paljon myös porukan omaa fiilistä. Ainakin tunnelma kiertueella ja sen jälkeen on ollut enemmän kuin hyvä. Melko rohkeasti jätimme ison osan viime vuosina mukana kulkeneista ja suosituista kappaleista huilaamaan hetkeksi. Nyt kiertueella olleista biiseistä ainostaan yksi oli sama kuin edellisellä kiertueella. Silti ja ehkäpä siitä huolimatta taisi kokonaisuus olla mieleen paitsi meille itsellemme, myös katsomon puolella. Paljon on ajatuksia ja monia tahoja olisi kiitettävänä. Mutta vielä on vähän epätodellinen olo, että nytkö se jo loppui. Kiitos kuitenkin: faneille, konserteissa olleille, kanssamme kiertäneille huipputyypeille (Timppa, Eero, Risto, Riku, Käppi ja Artturi) sekä kaikille kanssamme yhteistyötä tehneille. Keväällä jatkuu klubeilla! Siihen asti!

18.11.2019

World Tour 30v – ensimmäinen osuus takana!

Terve!

 

Nyt takana Oulainen, Savonlinna, Lappeenranta, Kuusankoski, Lahti sekä Hämeenlinna. Olemme päässeet matkaan! Upeaa, että kiertue on vihdoin muuttunut odottamisesta, harjoittelusta, jännittämisestä ja järkkäilystä täydeksi todeksi. Jokainen kappale herää vasta toden teolla eloon, kun sen saa esittää kuulijoille. World Tour 30v -liput ovat menneet kaupaksi aivan ällistyttävän rajusti. Mikäli haluat nähdä tämän kokonaisuuden, kannattaa olla tarmokas ja ripeä – lippuja ei ole läheskään kaikille kiertueen paikkakunnille enää jäljellä. Tsekkaa alta linkeistä, mihin pääset tulemaan. Nähdään yhteisellä matkalla <3

Siirry Ticketmasterin lippukauppaan tästä!

Siirry Lippupisteen lippukauppaan tästä!