Kuulumiset

11.9.2023

Pitkästä aikaa Viroon keikoille

Viikonlopun treeneissä valmistauduttiin Viron retkelle, joka on mainiosti nimetty: Minituur Eestis 2023. Alkais olla setti kasassa ja jotain uuttakin taas ideoituna. Mukava hyrinä oli porukassa ja innolla odotetaan reissua. Tulevistakin juteltiin, esim. uusien biisien tekemisestä ja levyn julkaisusta. Onko se nyt sitten cd vai vinyyli vai pelkkä digitaalinen vai kaikkea ja tulisko ens vuonna vai vasta 2025. Saa nähdä. Vielä haluamme, vaikka reilusti jälkijunassa, kiitellä hienoja yleisöjä Jyväskylän pesistadionilla ja Aukusti-festivaaleilla Jalasjärvelllä. Oli ilo esiintyä ja aistia positiivisia fiiliksiä!!

11.8.2023

Tänään Stadion Jyväskylässä – huomenna Aukusti festival

Kesä on ollut heinäkuun vaihtelevista keleistä huolimatta hieno. Kuororintamalla on tehty uutta, treenattu, nauhoitettu ja suunniteltu tulevaa. Tänään Jyväskylän Hippoksella stadion-keikka ja huomenna pohjanmaalle, Jalasjärven Aukusti Festivaalit. Nähdään!!

19.6.2023

Kesää!!

Kesä on alkanut ja aurinkokin paistaa. Semmareita on näkynyt silti studiossa uimatouhujen ohessa. Kesällä ja syksyllä jatketaan äänityksiä. Heinä- ja elokuussa tehdään muutama keikka ja uusia paikkojakin on taas luvassa. Syyskuulle on järjestymässä myös ulkomaanreissu. Tällä kertaa naapurimaahan, joten myös Suomesta on helppo tulla mukaan.☀️

6.5.2023

Tänään Lahti ja Möysä!

Tampere ja Tavara-asema oli hieno kokemus ja tänään jatkuu uudella keikkapaikalla. Legendaarinen Möysä on paikka, johon jo vuosia sitten on keikkaa sovittu, mutta erinäisistä syistä (mm. korona) on keikka aiemmin peruuntunut. Tänään vihdoin täällä!!

14.4.2023

Tänään Tampere ja Tavara-asema!

Popparissa oli elämyksiä isolla E:llä. Hienoa, hämmentävää, erilaista, mahtavaa. Tänään taas uudelle keikkapaikalle Tampereelle. Ilolla odotetaan. Terveisiä Mobysta!!

18.2.2023

Kenkälusikalla keikalle?

”Kenkälusikalla keikalle – Semmarit goes Poppari! Unelma Jyväskylän kuumimman jammailuklubin täyttämisestä mieskuoropopilla käy vihdoin toteen, kun mieskuoro sovittaa itsensä Popparin pikkuiselle lavalle kahtena perättäisenä iltana.”
https://www.lippu.fi/artist/semmarit/

Aika jännä, että vaikka itse kukin meistä on vuosien varrella useinkin vieraillut Popparissa ja sen edeltäjä Jazz Barissa, ei kuoro koskaan ole siellä esiintynyt. Nyt kokeillaan, että mitä siitä tulee, tervetuloa näkemään omin silmin 🙂

Vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Pikku-Finlandia Helsingissä käytiin toteamassa toimivaksi paikaksi yrityskeikan muodossa ja treenejä on pidetty. Keväälle ja kesällekin on myös lisää keikkoja luvassa. Tapaamisiin!

22.12.2022

Ilakoivat silakat kiittää!

Niin vaan kiertue saatiin kunnialla päätökseen ja ilmoituksia laulajien kuumeista ja flunssista tuli vasta viimeisen keikan jälkeen. Bussimme Mobykin toimi hienosti, ainoastaan kerran hyytyi Kuopiossa moottoritien liittymään. Onneksi oli mukana ihmemies Ilmonen, joka laittoi taas koneen jollain poppakonstilla käymään. Hukattuja tavaroita ei tainnut olla kuin yksi kuoropuku ja läppärin virtajohto, siis normaalien hanskojen, kaulaliinojen ja pipojen lisäksi. Pukukin löysi viimeisellä viikolla takaisin omistajalleen.

Oli hieno, monipuolinen ja monella tapaa uudenlainen retki, sekä keikkojen että oheistoiminnan osalta. Päivät meni vauhdilla ja toimintaa piisasi oikeastaan aamusta iltaan. Taisimme laskea, että parista kymmenestä esitetystä kappaleesta vain 3-4 oli samoja kuin edellisellä kiertueella. Siihenkin nähden oli erittäin mieluisaa nähdä iloisia kasvoja keikkojen jälkeen ja saada kivaa palautetta myös erilaisia sähköisiä kanavia pitkin. Kehittämisehdotuksena oli miksaajamme jollain keikalla tosin kuullut kohtuullisen painokkaan kommentin siitä, että miksei Taina ollut ohjelmistossa  🙂

Mukavaa oli myös, että omalta osaltamme saimme tuettua yhteistyökumppaniamme Pidä saaristo siistinä ry:tä yhteisen näkyvyyden lisäksi tuotemyynnillä ja suosituksi osoittautuneella onginnalla, jonka kaikki tuotot tilitimme PSSry:lle. Lisäksi pääsimme levittämään sanaa mm. vuoden vastuullisemmaksi tuotteeksi valituista Järki Särki -säilykkeistä. Meille räätälöity chilin makuinen Ilakoivat silakat-purkki lieneekin suosittu uutuus monessa joulupöydässä. Samalla herkutellessa voi ihailla kiertueella julkaistua uutta Semmarit-albumia, eli valokuvakirjaa nimeltään Albumi.

Ensi vuonna luvassa sitten todennäköisesti äänityksiä, keikkoja ja treenejä. Ainakin jos vanhat merkit ja alustavat suunnitelmat paikkansa pitävät! Mutta nyt vielä isot kiitokset kaikille mukanamme kulkeneille ja keikoilla olleille!! Oikein mukavaa joulun aikaa ja toiveikasta vuotta 2023!

23.11.2022

Kiertue alkaa – Ilakoivat silakat liikkeelle!

Huomenna on eka keikka Joensuussa ja siitä mennään aina 10.12. Helsingin Musiikkitalolle asti. Olemme luvanneet tehdä siivoushommia kiertueen aikana ja nytpä heitämme vastaavan haasteen myös kaikille asiasta kiinnostuneille. Lähde yksin, kaverin tai porukan kanssa tekemään pieni siivouslenkki, joko Siisti Biitsi -ohjelman mukaisesti rannalle tai muuhun läpiympäristöön ja poimi ympäristöön jääneet roskat pois. Laittamalla kuvan tai videon retkestä tai hetkestä Instagramiin (tai Semmarit-ryhmään Facebookissa), osallistut myös arvontaan. Päästäksesi mukaan, tägää kuvan/videon oheen #semmarit #siistibiitsi #pidäsaaristosiistinä #ilakoivatsilakat sekä yksi keikkapaikkakunta, jossa haluat osallistua arvontaan. Nähdään keikoilla! Siistiä kiertuetta kaikille!!