10.6.2024

Semmarit – Hippos – Radio Suomipop – Kirja – Cityspotting – Kesää!

Kevät mennä heilahti ja Semmari-rintamalla on etenkin konepellin aikana tapahtunut kaikenlaista. Uusien biisien treenamista on jatkettu ja kehitelty samalla jekkuja syksylle ja keväälle. Keikkoja ei ennen syksyn klubikiertuetta juurikaan ole, mutta Pieksämäen hienolla Veturitorilla oli kyllä mukava pyörähtää toukokuussa. Sali oli täynnä ja kuoro täpinöissä, kun oli otettu pidempään naftaliinissa olleita biisejä mukaan. Iloisia ihmisiä, kiva tunnelma ja kirjailija Valtteri Mörttinen mukana aistimassa fiiliksiä. Mistä voikin päätellä, että ensi kevään konserttisalikiertueella julkaistaan Docendon kustama kirja Semmareiden ensimmäisistä kolmestakymmenestä viidestä vuodesta. Siihen liittyen on pidetty useita muistelusessioita ja kaivettu materiaalia mielikuvien tueksi. Hauskaa on ollut ja monia, jo unohtuneitakin asioita on noussut esille. Pyrimme rehelliseen kerrontaan ja toivottavasti kirjasta tulee välittymään tarina, jossa keskiössä on ilmiö,  ihmiset ja monenkirjavat tunteet, sattumukset ja tapahtumat.

Lisäksi eri puolilla on näkynyt semmareita kuvailemassa pätkiä tapahtumapaikoilta, jotka liittyvät mielenkiintoisiin hetkiin. Syksyllä on tarkoitus julkaista kaupunkiseikkailu yhdessä Cityspottingin kanssa ja videoita & muuta materiaalia alkaa olla kasassa jo sitäkin varten.

Kesäkeikkoja ei tosiaan monta ole luvassa ja näillä näkymin ainoa mahdollisuus nähdä Semmarit kesällä on pe 14.6. Jyväskylässä, Hippoksen pesäpallostadionilla. Siellä järjestetään rekkakeikka yhteistyössä Jyväskylän Kirin kanssa. Tervetuloa mukaan! Ai niin, myös klubikiertueelle on tullut liput myyntiin.

Kivaa kesää kaikille!

Ps. Radio Suomipop liittyi Aamulypsyn perjantaibiisi-kisaan. Paljon ei ole kisattu, eikä nytkään tiedetty kisaavamme. Spoilerina todettakoon, että Taina oli viivalla ja tulos oli sama kuin aikoinaan Levyraadissa.😅

Perjantaibiisien esittelyt: https://www.supla.fi/episode/84c45c03-3d22-4ecc-acf5-227964dba906

Kuulijoiden kommentit ja lopputulos:
https://www.supla.fi/episode/16d6cb0c-5bac-4feb-b9e0-55a4e7087333