14.8.2022

Kohti Ilakoivat silakat -kiertuetta!

Kesän keikkaretki meni mainiosti ja pääosin onnistuimme väistelemään myös pisarat, joita heinäkuulla melko paljon taivaalta tuli. Hienoa oli päästä näkemään uusia paikkoja ja tutustua taas moniin uusiin ihmisiin. Hyväntuulista meininkiä ja iloisia kasvoja kohtasimme eri puolilla seikkkailujamme. Kiitos vielä kaikille mukana olleille!

Parin viikon päästä pääsemme vielä venyttämään kesää kahden keikan verran. Meille täysin uusi (ellen väärin muista?) paikkakunta, eli Harjavalta ja siellä Satasoitto-tapahtuman avajaiskonsertti. Ja seuraavana päivänä vielä Helsingin Allas Sea Pool, josta jäi viimeksi todella hyvät muistot. Odotamme innolla 🙂

Yksi  treeniviikonloppu on taas takana päin ja uusia biisejä, koreografioita, lavasteita, jne. pohditaan ja treenataan. Sellainen kiva kutina ja hyrinä alkaa pikku hiljaa tulla, kun täysin uusi konserttikokonaisuus on kehittymässä. Toki vanhoja tuttuja lauluja otetaan myös mukaan, mutta paljon on tulossa täysin uutta sekä myös harvemmin kuultuja semmari-biisejä. Kiertueen ensimmäiset lehtimainokset laitetaan tässä elokuun puolella, eli vielä on aikaisille linnuille hyviä paikkoja vapaana eri puolilla Suomea ja konserttisaleja. Ei kun lippuja varailemaan/ostamaan.