4.5.2022

Idea äitienpäivälahjaksi: lippuja Semmarit-keikoille!

Nyt kun saimme huhtikuussa tehdä kaksi hyvänmielen konserttia ja pääsimme taas vauhtiin, niin voimme iloksemme julkaista lisää keikkoja. Kesälle on tulossa pitkästä aikaa myös ns. rekkakeikkoja, eli esiintymisiä oman pyörien päällä kulkevan lavan päältä.

Syksyllä taas teemme pitkästä aikaa täysin uuden ohjelmiston konserttisalikiertueelle. Näin tapahtumakuvauksessa kerrotaan kokonaisuudesta: ”Yli kolmekymmentä vuotta omilla aalloillaan uiskennellut Seminaarinmäen mieslaulajat, tutummin Semmarit, tulee jälleen! Hartaasti odotettu Ilakoivat silakat -kiertue starttaa Kajaanin Kaukametsästä 25.11. ja päättyy Helsingin Musiikkitalolle 10.12. Omintakeisen showryhmän parviäly on tuottanut jälleen uuden, monitaiteellisen konserttikokonaisuuden, joka tarjoilee yleisölle sekä täysin uutta tuotantoa että historian syvyyksistä nostettuja klassikoita. Semmarit-show on aina elämys, joka liikuttaa, naruttaa, naurattaa ja nappaa kuulijan sydämen haaviinsa.”

Mitäpä siihen lisäämään. Tervetuloa mukaan kokemaan!