29.3.2022

Hiljaiselosta heräämiseen

Kovasti on tapahtunut maailmalla ja hiljaiseksi veti kuorolaistenkin kesken sota Suomen lähialueella. Kotimaassa on moni meistä tahollaan tehnyt asioita, jotka jollain tapaa auttavat Ukrainaa ja sen kansaa. Kuorona osallistumme 24.4. monitaiteiseen Rauhaa!-tukikonserttiin, jonka tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Unicefin hätäapukeräykseen Ukrainan lasten ja perheiden auttamiseksi. Lisätietoa tapahtumasta ja lipunmyynti.

Muuten alkuvuosi on sujunut aluksi koronarajoitusten kanssa etäillessä ja sitten pikku hiljaa treenien merkeissä. Uusia kappaleita on harjoiteltu ja laulettu vanhempia biisejä, joista sitten valitaan syksyn kiertueelle mukaan myös harvemmin kuultuja lauluja. Kuoron ajatuksena on aina ollut tuoda elämyksiä, tunteita ja ajatuksia paitsi kuorolaisille itselleen, myös kuulijoille ja katsojille. Yli kolmenkymmen vuoden aikana kuorosta ja yleisöstä on tullut myös yhteisö, jossa on tuttuutta, kaveruutta ja ystävyyttä. Tätä pääsemme seuraavan kerran kokemaan livenä perjantaina 1.4., Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Nähdään siellä.