3.12.2019

Konserttiarvio: Semmarit esiintyi Kuopiossa parempana kuin koskaan – 30 vuotta on kypsyttänyt erinomaisen musiikkishow’n

Savon Sanomien otsikossa tiivistyy monia kiertueella kuulemiamme kommentteja ja paljon myös porukan omaa fiilistä. Ainakin tunnelma kiertueella ja sen jälkeen on ollut enemmän kuin hyvä. Melko rohkeasti jätimme ison osan viime vuosina mukana kulkeneista ja suosituista kappaleista huilaamaan hetkeksi. Nyt kiertueella olleista biiseistä ainostaan yksi oli sama kuin edellisellä kiertueella. Silti ja ehkäpä siitä huolimatta taisi kokonaisuus olla mieleen paitsi meille itsellemme, myös katsomon puolella. Paljon on ajatuksia ja monia tahoja olisi kiitettävänä. Mutta vielä on vähän epätodellinen olo, että nytkö se jo loppui. Kiitos kuitenkin: faneille, konserteissa olleille, kanssamme kiertäneille huipputyypeille (Timppa, Eero, Risto, Riku, Käppi ja Artturi) sekä kaikille kanssamme yhteistyötä tehneille. Keväällä jatkuu klubeilla! Siihen asti!