25.9.2018

Hollywoodista Seminaarinmäelle

Retket on retkeilty. Sulateltavaa ja hiekanmurusia Kalifornian hiekkarannoilta jäi varmasti pitkiksi ajoiksi korvien ja varpaiden väliin itse kullekin. Kovaa työtä, hienoja keikkoja ja kokemuksia mm. Capitol Recordsin studiolta sekä hippusellinen vapaa-aikaa. Unohtumattomia elämyksiä, mutta ehkäpä myös langanpätkiä ja yhteistyökumppaneita tulevillekin retkille. Siinäpä se tiivistettynä. Kiitollinen ja edelleen vähän pöllähtänyt olo…:) Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille, etenkin kotikaupungin kannustajille: #businessjkl !

Pikku hiljaa ajatukset myös kohti tulevia. Syksyn aikana aloitamme uuden levyn nauhoitukset sekä teemme ja valitsemme kappaleita syksyn 2019 kiertuetta varten. Kalenterin mukaan on juhlavuosi tulossa: 1989-2019! Juhlimme varmasti ”perhepiirissä”, eli hyvien ystävien ja teidän touhua seuranneiden kera keikoilla.

Seuraava keikka on hyväntekeväisyyskonsertti, jonka tavoitteet voi helposti allekirjoittaa: ”vahvistaa nuorten elämänhallintaa, ehkäistä syrjäytymistä, rakentaa päihteetöntä elämää ja tukea nuorille suunnattua mielenterveystyötä sekä diabeteksen hallinnan parantamista.” Nähdään siis Jyväskylän Paviljongilla reilun kuukauden päästä. Lippuja näkyi olleen jo hyvin myyty, mutta  paikkoja oli vielä jäljelläkin. Ja vielä kerran muistutus, älkää erehtykö Viagogon sivuille, vaan hankkikaa liput virallisesta lippukaupasta, lisätiedot: http://jklpaviljonki.fi/fi/tapahtuma/hyv-ntekev-isyyskonsertti-semmarit

Mukavaa syksyä!