10.8.2018

California Dreamin

Moi!

Onpa kovasti riittänyt säätämistä, treenaamista ja byrokratiaa, mutta Kaliforniaan mennään kuin mennäänkin heti syyskuun alussa. Ensi viikonloppuna on vielä kaksi hauskaa keikkaa Suomessa, Tampereen Pyynikillä ja Seinäjoen Törnävänsaaressa sekä ”yksityistilaisuus” täällä Jyväskylässä.

Kaliforniassa on luvassa useita pienempiä esiintymisiä, sekä kolme todellakin erityisen huikeaa keikkapaikkaa: The Mezzanine San Franciscossa, The Hammer Theatre Center San Josessa sekä sokerina pohjalla The El Ray Theatre Los Angelesissa, Beverly Hillsin ja Hollywoodin välissä! Tuntuu uskomattomalta lukea esiintyjistä, jotka ovat olleet keikalla näissä paikoissa joihin olemme menossa: Green Day, Bob Dylan, Rita Ora, Lana Del Rey, Pearl Jam, Justin Timberlake, Mark Ronson, Robbie Williams ym ym…

Kohti uusia seikkailuja siis! Nähdään keikoilla.

Terkuin, Turkka