27.6.2018

Big big stars in the USA ja vähän muuallakin!

Kesän korvalla on ollut kivaa tohinaa. Vantaan päivän juhlakonsertissa oli Tikkurilassa tori täynnä ja varmasti taas monta kasvoa ja korvaparia, jotka eivät koskaan olleet mieskuoropoppiamme kuulleet. Se on aina hieno tilanne, pääsee yllättämään…:) Kalevauva.fi yhteistyötäkin jatkettiin pienimuotoisesti laulamalla kännykän kautta kertsin pätkän Jyväskylä-kappaleesta heidän keikalleen Myyrmäen monttuun. Kivaa oli!

Valmetin juhlallisuuksissa oli vaikuttavaa saada pientä näkökulmaa, mitä on moderni raskas teollisuus Suomessa. Vaikka ei paperikoneita rakenneltukaan, niin päästiin näkemään jäätävän kokoista tehdasaluetta, aistimaan tunnelmia sekä toki esiintymään juhlakansalle. Samana päivänä vierailimme myös Ähtärissä, josta ilmeisesti heinäkuun aikana tulee jotain julkaistavaakin.

Seuraavaksi teemme jopa meidän mittapuulla special-kiertueen. Ei ainakaan tule mieleen kolmeen päivään tällaista retkeä: Nosturi/Helsinki (klubi) – Letkaliiteri/Rutalahti (tanssilava) – Keuruu (jäähalli). Enemmän kuin ilolla Moby käyntiin ja kuumalle tielle!

Kiinan festarit peruuntuivat tämän kesän osalta, mutta jatkoa on luvassa myöhemmin. Sen sijaan Kalifornia kutsuu syyskuussa uusiin seikkailuihin, keikkoja ja muutakin mielenkiintoista edessä. Ainakin jos ei ihmeitä satu. Ja niitäkin toki aina voi sattua…:)

Iloista kesää ja nähdään!!

PS. Google-haun kautta nouseva Viagogo on taas kuulemma ”ilonamme”, eli lippuja on oikeasti vielä saatavilla. Ne eivät ole myöskään niin kalliita virallisissa lipunmyyntipaikoissa, jotka löytyvät esim. keikkakalenteristamme.