10.12.2016

Joulua kohti rauhoitellaan

Semmarisyksy on ollut taas touhukas. Keikkojen lisäksi on treenailtu ja pidetty perinteiset semieuroviisutkin. Ensi vuonna on jossain vaiheessa siis luvassa taas uutta musaa keikoilla. Firstbeat-yhtiön kanssa pääsimme testaamaan sykevälivaihteluita keikkailuviikonlopun yhteydessä. Kaikki ei ole vielä tuloksia saaneet, mutta mielenkiintoista on kuulemma ollut katsoa, miten esim. biisin koreografia tai lähestyvä soolo näkyy mittaustuloksissa.

Jyväskylässä, Iisalmessa ja Oulussa oli mukavat konserttisalivedot Hullun hommaa -teemalla. Yllättävän hyvin ehdittiin palautella kokonaisuus mieliin ja kroppaan. Koska kevään kiertueesta oli kulunut aikaa, oli keikoilla kuitenkin sopivasti jännitystä ja erityislatausta. Helsingissä ja Tampereella taas käytiin pitkästä aikaa klubikeikoilla. Ja olihan se hienoa sekin! Yleisö lähellä, palaute kuuluu ja fiilikset välittyy puolin ja toisin tosi hienosti. Isot kiitokset taas kaikille mukana olleille!!

Ensi vuoden alusta alamme valmistelemaan seuraavaa isompaa kiertuekokonaisuutta. Ja pikapuolin julkaisemme keikkojakin keväälle ja kesälle.

Rauhallista joulun aikaa ja soivaa uutta vuotta!