25.9.2016

Onnitteluja opiskelijoille, pesäpalloilijoille ja insinööreille

Syksy on kuoron osalta käynnistynyt monen näköisten aktiviteettien parissa. Keikkarintamalla huomasimme juuri tehneemme onnittelukiertueen. Jyväskylän yliopiston uusia opiskelijoita onnittelimme rehtorin järjestämän tervetulokeikan myötä. Energinen keikka, energinen yleisö, virtaa tuli ainakin meille ja toivon mukaan myös opiskelunsa aloittaville.

Menneenä perjantaina treenien yhteydessä saimme mieluisan pyynnön pistäytyä Kirittärien kultajuhlissa onnittelemassa Suomen mestareita. Pesäpalloilijoiden vuosia sitten ”Tainaksi” ristimä mestaruuspokaali kiersi käsissämme, kun kyseistä kappaletta lauloimme. Tunnelmaa kuvaa facebookiin tullut kommentti, että ”Parempi kuin Vain Elämää”. Kyyneliltäkään ei siis taidettu välttyä. Julkistimme myös tiedon tehtävien kierrätyksestä, eli pelinjohtaja Nalle Viljanen vaihtoi kuoronjohtajaksi ja Reima siirtyy kuoronjohdosta Kirittärien valmentajaksi/pelinjohtajaksi. Nalle teki ensi esiintymisensä kappaleessa Sata Jänistä ja hyvin meni. Jäämme kuulolle, onko roolien vaihdos pysyvä. Siirtoikkuna on auki ja sopimusneuvottelut kesken.

Lauantaina taas pääsimme pitkästä aikaa JKL:n legendaariselle A-salille, jossa aikoinaan keikkailimme paljonkin. Siellä on myös kuvattu pääosin kuoron ensimmäinen oma tv-ohjelma. Taas tuli lisää hienoja muistoja. Keski-Suomen Insinöörit juhli tyylikkäästi ja tunnelma keikalla oli hieno!

Uusia seikkailuja ja keikkailuja odotellessa!