27.5.2016

Keikkoja odotellessa – #löydäluontosi #semmarit

Letkaliiteri, Kitro-stadion, torit ja turut tulevat tutuksi, kun bussimme Moby Dick kaartaa kesällä kohti uusia seikkailuja. Syksymmällekin on suunnitteilla monenlaista mukavaa keikkaa. Toiveissa olisi suunnata esimerkiksi Ouluun, johon valitettavasti emme kovasta yrityksestä huolimatta juuri päättyneellä kiertueella onnistuneet pääsemään. Seuratkaa keikkakalenteria ja liittykää Facebook-ryhmään, niin pysytte mukana…:)

Katsellaan, kuulostellaan, haistellaan ja maistellaan kesää. Sadesäällä voi nauttia television tai netin kautta myös kuorotouhujen seurailusta. MTV3:lla tulee Semmarit: Hulluutta hieman tarvitaan -dokumentti su 19.6. klo 13-14 ja pe 24.6. klo 8-9. ja löytyy se vielä Katsomostakin. YouTubeen on tullut uusia videoita ja Ylen Löydä luontosi ohjelma tulee tänään ja vielä su 29.5. klo 13 uusintana TV1-kanavalta. Näkyy sekä koko ohjelma että biisimme erillisinä klippeinä vielä kesäkuussa Yle Areenassakin.

Iloa, suvivirsiä ja hetkiä hienoja itse kullekin!!