27.11.2014

Kiertuepainetta purettu

Juhlakiertue on loppusuoralla ja juhlavaa on ollut!! Pitkään, hartaasti, huolella ja huumorilla valmisteltu show on löytänyt tiensä monenlaisiin keikkapaikkoihin ja upeiden yleisöjen eteen. Moby on kulkenut nöyrästi ja ongelmitta. Jotain uutta olemme juhlarundille löytäneet, sen verran myönteistä palautetta olemme kuulleet pitkin matkaa. Tuntuu, että palaset ovat olleet kohdallaan heti ensimmäisestä keikasta alkaen. Lienee ensimmäinen kerta kun kiertueen settiä ei ole muutettu biisien tai biisijärjestyksen osalta lainkaan. Kokonaisuudessa biisit, koreografiat, äänentoisto, valot, lediskriinit sekä mukana oleva miehistö lavalla ja tekniikassa ovat olleet yhtä.

Ei voi kuin ihmetellä ja kiittää. Kaikkia teitä, jotka jotenkin olette mukana tekemässä ja kokemassa tätä meidän kanssa! Nähdään Hämeenlinnassa, Kuopiossa ja Lahdessa, tulossa ollaan!