29.4.2014

Epätavallinen kevät

Mennyttä talvea ja kuluvaa kevättä on ihmetelty siellä sun täällä. On epätavallisen lämmintä, lunta liian vähän ja routakin liian pinnassa. Eräs nainen kirjoitti kerran, että varma kevään merkki on Semmareiden kevätkiertue. Ilman sitä ei kuulema kevät maistu keväältä ja kesäkään ei ota saapuakseen. Pahoittelumme siitä, että jatkamme epätavallisuuden kirjoa myös tällä saralla.

Viime viikonlopun treeneissä kävellessämme syömään ja yhdessä ollessamme tuli dejavu-tunne kevätkiertueella olosta. Aurinko paistoi, oli lämmintä ja välillä vaatetus tuntui liian vähältä ja välillä taas siltä, että miksen ottanut reissuun mukaan shortseja. 25 -vuotisen historian aikana ei taida olla kovin montaa kevättä, että kiertue ei olisi halkonut Suomea Semmareiden osalta.

Syksyllä on edessä upea kiertue. Melko monta paikkakuntaa ja paljon uusia biisejä joita olemme harjoitelleet. Hieno show tulossa. Liputkin tulevat parin päivän päästä myyntiin.

Seuratkaahan keikkakalenteria, sillä kesällä rekka pyörähtää jälleen tien päälle.

Paatu