9.2.2014

Kevättä rinnassa ja uusia visioita

Onpas mukavaa ajella treeneistä kotiin kun ei ole pimeää. Edellisen kerran syyskuussa pääsi valoisan aikaan takaisin kotiin. Kuskiäänestyksen voitti tällä kertaa Julle, Sompinmäen Hannu torkkuu vieressä. Takana on kaksi peräkkäistä treeniviikonloppua ja on mahtavaa huomata kuinka tämä hölmöläisjuna taas puksuttaa täyttä höyryä eteenpäin ehtymättömällä hiilivarastolla.

Edessämme on suuri vuosi, 25 v. juhlavuosi ja ilmoilla on valtavasti ideoita ja visiointia toimintamme viemiseksi taas uusille, jännittäville vesille. Sanoista tekoihin pääseminen onkin sitten aina toinen juttu, mutta onneksi tähän porukkaan mahtuu huikeita työmyyriä. Ketkä facebook-ryhmäämme seuraavat, ovat kuvista saattaneet huomatakin, että kaikenlaisia kuvioita on meneillään ja melko paljon on piuhaa ja laatikkoa taas liikkunut paikasta toiseen. Parhaimpana motivaattorina toimii yhdessä tekemisen ilon lisäksi jokaisen semmarilaisen palava halu suunnitella ja tarjota uskolliselle yleisöllemme taas uusia, unohtumattomia elämyksiä.

Vuotemme huipentuu marraskuulle sijoittuvaan kiertueeseen, jonka valmistelut ovat täydessä vauhdissa. Uusia kappaleita haastavine sovituksineen on liuta, mutta uuden, mullistavan harjoittelumetodin kautta olemme otanneet niitä haltuun nopeammin kuin koskaan aiemmin. Tulevasta kiertueesta tulee kenties Semmareiden kaikkien aikojen paras konserttikokonaisuus. Liput saapunevat myyntiin kevään aikana.

Ohitettiin juuri Mäntsälä, hieno paikka. Kohta Keravalla.

Jullen auton takapenkiltä, Tuomas