26.9.2013

Kiitos!

Ajattelin paljastaa kulisseista yhden kysymyksen, joka vuodesta toiseen on Semmareiden mielessä tai sydämellä tai nyrkkiringissä tai moottorikoneistamolla kansia viilatessa tai biisejä rustatessa tai ääniä avattaessa tai illan keikkaan keskittyessä tai spiikkejä itsekseen bäkkärin seinille höpöttäessä tai lämmittelylenkillä tai taklatessaan pallon tavoittelutilanteessa taas kerran liian lujaa hentoisinta kakkostenoria tai yrittäessään omaksua ääni väristen mehustelevia kooleja mooveja tai venyttäessään hauskoilla jutuilla äänenavauksen aloitusta tai jekuttaessaan stemmakaveria soundcheckissä tai vaihtaessaan banjoon kieliä tai…

Vähän lirpsahti ajatus, mutta toinenkin lista on pitkä: Mikkeli, Varkaus, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Tampere, Hämeenlinna, Helsinki, Lahti, Imatra, Helsinki, Turku, Seinäjoki, Vaasa, Iisalmi, Oulu, kaikki Suomen ja muun maailman äidit ja heidän lapset.

Ja se paljastus tai kysymys. ”Miksi tätä tehdään?” Teitä varten.

Kiitos, kun picchumachoilitte tänä keväänä kanssamme!

– Sakari Antila