27.4.2013

Kolme varttia täynnä!

Ollaan kotimatkalla Turusta Jyväskylään. Jäljellä on vielä Pohjanmaan osuus kiertueestamme. Toki siihen mahtuu Iisalmikin, mutta kuoron savolaissiipi mielellään psykkaa itseään tätä jo retkeä varten. Onhan tosiasia, että kuoron henkiset juuret ovat enemmän lännessä kuin idässä ja aiheuttaa monesti savolaissiivelle alemmuuden tunnetta, syystäkin. Pojat ovat tavallaan tulossa kotiin! Mikä yhteensattuma näin jääkiekon mm-kisojen aattona. Kiitoksia Lahti, Imatra, Finlandia ja Turku. On harmittavaa, ettei meillä ole tarjota jyväskyläläisille konserttia tuollaisissa olosuhteissa. Toisaalta ei paikka tarvi olla hieno konserttisali hienon fiiliksen saamiseen. Tiedän, että Kankaan Hannu on virittänyt Nurmon liikuntahallin hienoon vireeseen. Talkoohenki on harvinaista nykyään ja siitä olemme perinteisesti saaneet Nurmossa nauttia. Erityisesti odotamme saavamme SALMIKEITTOA. Sitähän ei saa muualla Suomessa. Nyt huilataan vappuviikko ja tehdään loppukiertue pois! Terv Tuomo 1.tenori Pohjanmaa

– Tuomo Rannankari