15.1.2013

TIUKKAA TREENIÄ

– Bennyn pieni puudeli varpaitaan venyttelee…matto punainen jalkojen alla tähti astelee..

– Nesteralli hukka minut perii taidan ottaa kolpakon, what about mr sportwagon, kelpaiskos egg and bacon…

– Silloin ruutuun ilmestyy ruskettunut enkeli, rytmin taivaallisen mulle julisti…

– Osta possuja posliinipossuja nyt saa halvalla NorthFace-takkeja…

 

Melkoisia sanoittajamestareita löytyy tulevalla kiertueella esitettävien uusien biisien takaa. Biisin sanat voivat joskus merkitä tekijälleen hyvin paljon. Kun tarinaa ja laineja joskus vielä yhdessä hieman muokataan, esim. poistetaan joitakin ei kaikkien mielestä niin hirveän hyvin toimivia sananparsia, voi sanoittaja kokea rajun kolauksen itsetunnossaan, tai ”taiteilija-minässään”. Yleisempää tämä on ehkä sellaisissa ns. huumoribiiseissä. Vaikea asia tuo huumori. Eri ihmiset kokevat hauskana eri asioita. Varmaankin yleisössämme pätee sama juttu, joku tykkää hillopullista, toinen pieruongelmasta, moni ei kummastakaan. Muuta emme voi, kuin toivoa, että ihmiset viihtyvät tuotostemme äärellä ja kenties välillä nauravat kanssamme itse keksimillemme, meidän mielestä hauskoille jutuille.

Treenailimme taas viikonlopun Seminaarinmäellä. Rundi lähestyy pikavauhtia ja työtä riittää. Koko viikonloppu päivät läpeensä tiukkaa laulutreeniä ja ideointia. Kaiken muun ohessa valmistuu myös uusi levy. Päätimme levylle myös nimen. Tämä antaa potkua myös graafiselle suunnittelulle. Olo on jälleen kuin jouluaattona, kohta saa käsiinsä upouuden Semmari-tuotteen. Huippuunsa hiottu, timanttinen studiolevy!

Kiertueen lipunmyynti on monessa kaupungissa jo alkanut, joten ei muuta kuin lippuluukuille! On mahtavaa taas päästä jakamaan kanssanne uusi konserttielämys. Teitä varten me tätä tehdään, vähän myös itseämme.

– Tuomas