4.11.2012

POIS MUKAVUUSALUEELTA!

Viime perjantai-iltana parikymmentä miestä kokoontui jälleen Semmareiden syntylähteille, Seminaarinmäen vanhaan Seminarium-saliin. Syksyllä olemme keskittyneet etupäässä uuden levyn työstämiseen, joten oli hienoa viettää kokonainen viikonloppu perinteisesti uusia ja vanhoja biisejä harjoitellen.  Yksi toimintamme kantavia ajatuksia on mennä ”pois mukavuusalueelta”. Jos aina pelaa varman päälle ja ei ota riskejä, hommasta kuin hommasta loppuu nopeasti intohimo. Kun mietimme tulevia toivekonsertteja, olisikin mukavaa olla mukavuusalueella ja vetää hyvin tuoreessa muistissa olevia viimevuosien varmoja hittibiisejä. Voin kuitenkin viikonlopun perusteella luvata sen, että yllätys-toivebiisejä on tulossa ja mukavuusalueelta mennään välillä hyyyyyvinkin kaaauuuuaass… Mukavuusalueelta poistuimme myös lauantai-illan ”pikku” joulukalenterin kuvauksissa. Kuvakset liittyivät tulevan levyn ensimmäiseen sinkkulohkaisuun, joka julkaistaan marraskuun lopussa. En voi vielä paljasta biisin nimeä, mutta varman päälle emme pelanneet myöskään ensimmäisen sinkun valinnassa! Nythän on marraskuu, movember. Me Semmaritkin päätimme lähteä kasvattamaan viiksiämme hyvän asian puolesta. Marraskuun lopun keikoilla voit nähdäkin komeita kalapuikkoja kuorolaisten nenien alla. Koska olemme erittäin kilpailuhenkisiä, luulen, että kotisivuillemme ilmestyy jossain vaiheessa Semmareiden Mr. Movember-kilpailu. Äänestä törkeimmät viikset! Sivustamme saa käydä tykkäämässä tai jopa lahjoittamassa euroja osoitteessa http://fi.movember.com/team/847621 T. Movember-Kapteeni Hannu M