1.10.2012

TOIVOTAAN, TOIVOTAAN

Nerokas idea tämä tuleva Toivekonsertti. Siksi, että… Sen lisäksi, että olemme saaneet sähköpostilla koskettavia ja hauskoja tarinoita ja perusteluita biisivalinnoista, saadaan uusi konserttisali Jyväskylään. Joskus. Aina kaikki toiveet eivät toteudu. Heti. Semmarit nimittäin mielenilmaisivat jyväskyläläisen konserttisalin puolesta jo 1994. Itse virittelin tuolloin vielä Honda Monkeyta, vai olikohan jo piikkikortti ja Aprilia Red Rose… No, pitkä moppi komisti päätä kuitenkin. Muistaakseni (ainakin) isoveli toivoi monta vuotta, että leikkaisin ärsyttävän mopin pois. Menopeleistä ja toiveista tuli mieleen eilissäpäiväinen isäpoika-kasvatuskeskustelu. Kolmevuotias nimittäin toivoi isälle kovin vaikeasti hyväksyttävää asiaa ”onhan meidän seuraavakin auto Rellu?” No, miten tuo nyt tulevaan toivekonserttiin liittyy? Kirjoitelkaa meille lisää, toivokaa lisää, tarinoita, perusteluita. Kaikkien toiveet eivät ehkä parin tunnin keikalla toteudu, mutta joku saa toiveensa läpi, jollekin toiselle se voi olla Rellu. Iso Kiitos jo kirjoittaneille, harvoin keikkaan alkaa orientoitumaan näin varhain… Niin, 3-v poikani rauhoittui biisiin Panssarivaunulla Parkanoon. Tarina tämäkin. Niin ja minä toivoisin… mersua.