17.10.2012

SITÄ JA TÄTÄ.

Muistakaahan toivekonsertti!

Lähettämiänne biisitoiveita on ollut todella mukava seurata. Ai niin… tuollainenkin biisi on joskus ollut ohjelmistossamme, miksi se on jäänyt pois? Joku toivoo nopeita showbiisejä, joku rauhallisempia ja koskettavia. Jotkut keskittyvät enemmän ulkomusiikillisiin seikkoihin kuten, ”haluaisin nähdä kappaleen Mein klein mutter”. Nähdä kappaleen?

Kuorolaisetkin kinastelevat joskus siitä millaisia kappaleita meidän tulisi esittää.Mielipiteitä ja vaatimuksia on käytännössä yhtä monta kuin laulajiakin. Aivan samalla tavalla kuin teidän toivomuksissanne joku toivoo menoa ja meininkiä ja joku rauhallisia ja jopa synkkiäkin kappaleita. Onpa eräs esittänyt, että koko konsertti olisi mahdollisimman synkkä ja se lautettaisiin alusta loppuun pimeässä.

Kuoromme on enemmän kuin osiensa summa. Toimimalla omina erilaisina yksilöinään jokainen kuorolainen tuo ryhmäämme oman ainutlaatuisen osansa. Kuoro onkin lopulta enemmän kuin kuorolaiset.

Samalla tavalla konsertti koostuu erilaisista kappaleista, tunnelmista ja käännöksistä. Lopulta kokonaisuus on sekin enemmän kuin osiensa summa. Lainaan loppuun erästä toivetta joka kirvoitti tämän tekstin syntymiseen.

 

”Teillä on paljon sointuvia, harmonisia lauluja, mutta toisaalta hauskoja hyvän mielen kappaleita. Kiitos niintä”

 

Kiitos teille itsellenne, toivomuksista ja edellä lainatun kaltaisista sanoista!

Kyllä näillä taas jaksaa!