20.8.2012

LÄHTEEKÖ ÄÄNTÄ

Olen ollut aina maltillinen liikkuja. Liikunta on ollut kivaa, mutta siihen ryhtyminen on toisinaan ottanut koville. Semmareissa on useita ”ylemmän” tason harrastajia ja uskon, että he saavat liikunnasta jonkinlaista energiaa, jota minä en juuri koskaan ole tuntenut saavani.

 

Nyt töiden jälleen alkaessa olen päättänyt pyöräillä töihin. Josko pääsisin nauttimaan tuosta salaisesta energiavirrasta minäkin. Luulisin, että reilun 20 kilometrin päivittäinen pyöräily versus Vespan päällä istuminen riittäisi tuomaan esiin energiaeron.

 

Itse asiassa ero näkyi jo kolmen päivän jälkeen. Viikonloppuna nauhoitimme uutta levyä. Pyöräilin studiolle. Paikan päällä treenasimme ensin uutta levylle tulevaa biisiä ja sitten nauhoitimme siitä muutamaan oton. Aina treenatessamme olen laulanut biisiä hennolla otteella ja ylä-ääniin pääseminen on ollut työn takana. Nyt yksinkertaisesti tuuttasin hirveällä äänenpaineella. Tuntui, että ääntä vain lähtee kuin pienestä kylästä. Olipa jopa hieman nousuhumalainen olo – hyvänolon tunne.

Jos kolmen päivän pyöräilyllä on mahdollisuus saavuttaa tuollainen määrä energiaa, niin mitä tuleekaan tapahtumaan syksyn kuluessa.

 

Uudesta biisistä tulee muuten hieno pläjäys.