6.7.2012

KAIKKI TOIMII

Moottorisahalla pölkky oikean pituiseksi. Talkoolaisia saapuu traktorilla paikalle. Pyttipannumestari on höystänyt teoksensa ohralla. Mikä tärkeintä: pyttipannua on tarjolla riittävästi. Sämpylät oli leivottu spelttiin. Kesähattuun sonnustautuneet hymyilevät makkaranpaistajat somistavat orressa roikkuvia kukka-amppeleita edustuskuntoon. Kesäilta on kaunis kuin morsian. Keltaisiin huomioliiveihin sonnustautuneet järjestyksenvalvojat ohjaavat autoja viereiselle pellolle, koska varsinainen parkkipaikka on jo täynnä. Paikalle on saapunut Punaisen ristin ensivasteryhmä, koska lippuja on myyty yli 500. Esitys on valmis alkamaan. Esiintyjät vaikuttavat hyvätuulisilta ja yleisö hymyilee kilpaa auringon kanssa. Äänentoisto toimii, rekkalava toimii, väliaikatarjoilu toimii. Kaikki järjestelyt toimivat. Kiitos korvaamattomalle Ilmosen Timpalle ja Rutalahden nuorisoseuralle.

 

Semmareiden rekkakeikka torstaina 5.7.2012 Rutalahden Letkaliiterillä on jättänyt lähtemättömän muistijäljen kuorolaisten mieliin. Tätä iltaa kelpaa muistella ja tästä saa voimaa, kun marraskuussa sataa pimeyden keskellä vettä.