20.5.2012

FESTARITUNNELMAA KOTIKAUPUNGISSA

Hymy nousee kasvoille kun miettii eilistä iltaa. Vedimme hyvätunnelmaisen rekkakeikan Yläkaupungin yö –tapahtumassa Jyväskylässä lauantaina 19.5. Ilta oli aurinkoinen ja Alvarin aukiolle oli kerääntynyt mahtavan paljon porukkaa.

 

Yleisön kohahduksista ja nauruista päätellen pystyimme yllättämään kuulijoita ainakin parissa kohdassa. Varmaan joukossa oli myös ihmisiä, jotka eivät koskaan ole nähneet meitä livenä, vaikka olimmekin Semmareiden kotikonnuilla. Olo anche –biisissä takatalvi yllätti myös Reiman. Suojelusenkelimme oli noussut taivaallisiin korkeuksiin ja kemistimme Hannu pääsi rekan katolla sekoittelemaan omia typpihappotaikojaan. Hölmöä ja niin hauskaa.

 

Kesän keikkoja on tämän jälkeen entistä mukavampi odotella. Ensin tosin suuntaamme Joelin synnyinseudulle Pylkönmäen perinteiseen savusaunaan. Kotisivuille saattaa olla luvassa lähiaikoina myös kuva-arvoitus, mutta siitä en uskalla paljastaa vielä enempää.

 

Nähdään Imatralla tai Perhossa!

 

Juffe

 

PS. Parin kesätapahtuman keikkaneuvottelut ovat vielä kesken joten seurailkaa kotisivuja…