13.4.2012

PORIN KARHU VIELÄ TALVIUNILLA?

Rannikolta on lähtenyt näköjään lumet kokonaan, kevät pitkällä. Porin Promenadissa on jotenkin jännä fiilis, kun yleisöä istuu melkeinpä yläpuolellamme. Keikkaan aikaa parikolme tuntia ja alkaa miettimään setin erilaisia käänteitä ja muistamisen arvoisia asioita – mahtuuko Elviksen auto, pitäs jotain spiikata,mitkä biisit lähtee suoraan tiukalla skarvilla, joo joo vai ou jee… Hyvä näitä on miettiä ja jännittää etukäteen, mutta parasta keikoilla on silloin, kun asiat vaan tulevat selkärangasta, kuten viimeksi Korjaamolla. Spiikeistä tulee mieleen Paanasen Markus – on kyllä sanavalmis kaveri,joka osaa punoa jännitteen spiikkiin ihan joka kerta. Paanasen Markuksesta muuten pitää kertoa toinenkin jännittämiseen liittyvä tapaus. Paanasen Markus nimittäin on seipäässä virallisesti maailman viidenneksi paras jännittäjä! Onnittelut Paanasen Markus! Kyllä se kesäkin vielä tulee…, Sakari