23.4.2012

EIKÖ MUKA KEIKKOJA?

Tuossa vieressä oleva kotisivujen keikkakalenteri ilmoittaa ettei keikkoja ole tulossa.Se on valetta tai kalenteri ei ole ajantasalla. Seuraava keikka on jo toukokuussa Jyväskylän yläkaupungin yössä ja sinne kaivetaankin esiin vanha kunnon rekka-ghettoblasteri!! Sillä nykäistään kesän aikana pari muutakin keikkaa mm. Perhossa.

Syksyllä sännättäneen taas Kiinaan pariksi viikoksi. Nyt kaikki peukut pystyyn, että tuo kahden viikon yliopistorundi Kiinassa toteutuisi. Se tulisi olemaan melkoinen reissu!

Marraskuussa on kolmen keikan ”Kiinakiertue” Suomessa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Tietenkin sen ehtona on, että itse Kiinan kiertue toteutuu, muuten ei olisi oikein mieltä harjoitella uutta Kiinan ohjelmistoa ja esittää sitä suomalaisille! Tuon kiertueen konserttipaikkana Helsingissä toimii muuten miksaajamme Sepin oma kotipesä uusi Musiikkitalo. Sepi toimii siellä äänimestarina, joten luulisi että siellä ovat soundit kohdillaan. (Tai sitten Sepi jännittää kotikentällään.)

Isompi Suomen kiertue on suunnitteilla maalis-, huhti-, ja toukokuuksi 2013. Parikymmentä konserttisalia tai muuta keikkapaikkaa on jo varattu, mutta 15.5. on vielä ilman konserttikaupunpunkia. Ehdottakaa siihen jotain outoa, kummallista, hämärää tai sairasta keikkapaikkaa. Mieluusti sellaista missä emme ole ennen olleet.

 

mr president