5.3.2012

VOUVOUVOU…NAKS.

Pakkasta. Kivikovaa, pakkautunutta jäätä. Hakkaan petkeleellä silmät sirilläni, varoen sinkoilevia jäänpalasia. Koitan juntata ovea auki, tyssää taas jäähän. Isot metallivivut kolahtelevat ja kaukana katonrajassa olevat kettingit kilahtelevat. Ei aukea kuin puolisen metriä. Lisää hakkausta. Lopulta ovi aukeaa ja sitten toinenkin – JESS, kohta Moby pääsee pitkästä aikaa pienelle verryttelylenkille!

Istun hetkisen nautiskelemassa näköalasta ison ruorin takana, annan katseen lipua pölyttynyttä kojelautaa pitkin. Toisessa päässä lepää edelleen kartan näköinen kirje, tuon taisi antaa Esteri Savonlinnassa? Tuulilasiin heijastuu mittariston takaa kyltti: Valokuvaaminen toivottavaa.

No niin, päävirtakytkin päälle, mittarit värähtävät ja varoitusvalot loistavat: kevyt ote virta-avaimesta ja pieni ranneliike… VOUVOUVOU….VOOUVOUVOU….VOOOOU. NAKS.

 

Jaha. Akku tyhjä. Mobykin protestoi tätä alkuvuoden hiljaista keikkatahtia. Nyt kun me ihan kaikki tästä lataamme akkumme, niin täältä tullaan ihan kohta entistäkin kovemmalla rytinällä – SEE YOU AT KORJAAMO, HELSINKI!!!

<3 Turkka