20.3.2012

MISTÄ TE NUO KAIKKI IDEAT KEKSITTE?

taulu1         taulu2

Tuo lienee eräs yleisimmistä kysymyksistä mitä kuulee keikoilla ja saa palautepostin kautta. Olen asiaa itsekin joskus pohtinut. Tunnen oloni suuresti ”siunatuksi”, kun olen tällaiseen ryhmään eksynyt.

Ajattelen, että idearikkaus (tai hulluus) johtuu yhteiskemiastamme, sekä jokaisen ihmisen tuomasta henkilökohtaisesta panoksesta. Yleisesti ottaen ihmisen perimähän määrää melko pitkälle ihmisen kehittymistä ja tulevaisuutta, sekä kai jollakin tasolla käyttäytymistäkin. Toinen vaikuttava tekijä on ympäristö. Luulen, että tässä on ydin koko otsikon kysymykseen.

Treenaamme vieläkin silloin tällöin yliopistolla. Olen melkoisen määrän kolunnut elämäni aikana erilaisia treenikämppiä ja missään en ole törmännyt yhtä hienoihin tauluihin seinillä, kuin yliopiston erään luentosalin seinillä on. Tuijotamme niitä tuntikausia ja aina ne saavat sekä hymyn huulille, että naurun suupieliin.

Hyvät ihmiset! Nauttikaa ja tuntekaa ideoiden virtaus itseenne!