27.2.2012

LOMATUNNELMIA

Vaikka lomatunnelmat valtaavat aivoissa alaa, pyörii väistämättä mielessä myös muutamat Semmarikuviot. Odotettavissa on monia mielenkiintoisia projekteja: englanninkielinen levy, tulevan syksyn kiertuevalmisteluita Suomessa ja ulkomailla, visioita liittyen uuteen Semmariteknologiseen innovaatioon sekä vielä keväällä mahdollisesti toteutuva seuraava Kiinanseikkailu. Näiden kaikkien osalta odotettavissa on runsaasti työtä ja valmistelua. Nyt on kuitenkin aika rauhoittua hetkeksi. Hiihtolomatunnelmissa annetaan kaiken työhön ja kuorotoimintaan liittyvän haihtua toviksi taustalle. Nyt on rauhoittumisen paikka ja aika antaa tilaa aivojen nollaamiselle ja läheisille. Henkilökohtaisesti lämmittävä kokemus on juuri nyt 3kk vanhan kummilapsen tapaaminen ja hassuttaminen. Rauhallista ja riemullista  hiihtomaa kaikille vapaata viettäville.