28.11.2011

MITÄS VIELÄ KEKSISI…

Vihdoin tietokoneella. Kolmevuotiaan kanssa tuli taas käytyä väsytystaistelu nukahtamisesta. Yllättävän innovatiivinen kaveri, kun pitää yrittää välttää unentuloa. Tässä muutamia äsken testattuja kikkoja:

luetaan lisää… ei valoa pois… missä unilelu… väärä tyyny… peitto pois… peitto päälle… pissattaa… väärä lelu… jano… äiti laulaa… omaan sänkyyn… äiti ei saa laulaa… isä, isä… minne unilelu meni…vanhempien sänkyyn… vettä… valoa vähemmän… legot jäi korjaamatta… oma tyyny… lisää hammaskarkkeja… isän peitto… paidan kaulus hiertää… ei nukuta…

Kamppailun jälkeen pylly pystyssä levollista unta, ehkä vääntö kannatti. Tästä ei tarvitse tehdä edes kovin heikkoa aasin siltaa toiseen vastuun välttelyyn eli treeneissämme tilanteeseen, jossa pitäisi treenata jokin ikävä kohta tai tehdä päätöksiä. Tässä joitakin peruskikkoja:

mitä bussille kuuluu… youtube video… voidaanko äänestää… miten äänestetään… ei tämä ole toiminut ennenkään… pieru… aina on tehty näin… iPhonen uusi sovellus… noin on jo tehty… hyvä vitsi… huono vitsi… ihan nopeesti yks toinen asia… kahvitauko… kerrotko Turkka vielä kerran miten se juttu meni… pitää käydä vessassa… kynä!… Muutetaan äänestystulosta… piiiiiiiiiiiiiiiitkä pieru… Hei, ketkä puuttuu… uusi video… näissä nuoteissa on virhe… jätit sitten korjaamatta viime kerran muutokset… Mites Moby… Kenelle tätä tehdään… kuka kuorsaa… voisko hallitus tehdä tästä esityksen… kynä… mites Kiina…