22.11.2011

KIRJE JOULUPUKILLE

Joulun avajaisia on vietetty kuluneena viikonloppuna yhdessä jos toisessakin ostoshel… anteeksi ostoskeskuksessa ympäri rakkaan Suomenmaamme. Kodeissa on väännelty ja käännelty monia kaupallisia aviiseja ihan hiirenkorville, vaikka niitä tulee koko ajan postiluukkuihin ja laatikoihin lisää. On aika tehdä “imperiumin vastaisku” ja esittää toiveita joulupukille, toivottavasti erilaisia. Siispä toimeen.

 

Rakas joulupukki!

 

Jo usean joulun kokemuksella rohkenen toivoa joitakin hieman erilaisia asioita. Olen yrittänyt olla kiltti ja yritän jatkossakin. Ehkäpä voit toteuttaa joitakin näistä.

 

1. Jussille muistilääkkeitä. Syyn voit katsoa edellisistä kuulumisista. Samaan pakettiin voit kääriä uudet lenkkarit, että lämmittelyhölkkäily sujuu jatkossakin.

2. Jannelle Renault Twingon korjaus/huoltokäsikirja. Se on vielä tekemättä, vaikka lähes tulkoon kaikki muu mahdollinen on hänen toimestaan jo tehty.

3. Zombinmäen Hannulle tanssikenkiin uudet kengännauhat. On meinaan sen verran liukkaita koreografioita, että huonosti käy jos kompastuu.

4. Reimalle vielä lisää kärsivällisyyttä, vaikka nykyiselläänkin päästään jo Guinnessin ennätystenkirjaan.

5. Jobolle ja Heikille jotain veneilyvarusteita, Heikille purjehdus- Jobolle moottoriveneilyyn liittyvää.

6. Paanasen Markukselle Tämän runon haluaisin kuulla -kokoelma tai vaihtoehtoisesti jotain yleisurheiluun liittyvää kirjallisuutta.

7. Jullelle kokkauskirja karppaajille.

8. Juffelle lisää nuottikansioita. Edelliset ovat täyttyneet kuorolaisten treeneihin unohtamista nuoteista.

9. Uskille tehokas hiustenkuivain, että suihkusta päästään reippaammin liikkeelle sekä sen jälkeistä sielua ja ruumista lämmittämään laadukasta skottilaista juomaa. Merkin voivat tonttusi tiedustella.

10. Jyrkille Mustangin, Turkalle puutarhatraktorin korjaus/huoltokäsikirja.

11. Tuomakselle nykykiinan lyhyt oppimäärä, mutta kiitos arabialaisin kirjaimin.

12. Pasi Pohjolalle lisää itsetuntoa äkillisesti iskeviin epävarmuuden puuskiin.

13. Paatulle kopallinen uusia rumpukapuloita ja märkäpuku.

14. Sakarille Sibeliuksen elämänkerta ja joku kokoelmalevy. Täytyyhän sen vähän tietää, mistä opetus ammennetaan.

15. Kinnuselle joku neulomiseen tai virkkaamiseen liittyvä käsityöopas. Teknisestä työstä kaveri jo osaa enemmän kuin tarvitaan.

16. Moilasen Hannulle Heikki Turusen Lampaansyöjät.

17. Mikolle ja Tuomolle raitista ja puhdasta sisäilmaa sekä instrumenttitarvikkeita (esim. huilukotelo ja kitarankielisatseja)

18. Lopuksi runsaasti kiitoksia kortein/kukkasin/herkuin seuraaville:

Semmarifaneille sykähdyttävistä yhteisistä hetkistä eri keikoilla ympäri Suomen ja maailman, semmaritekniikalle asioitten/tavaroitten/äänen/valon/sälän ja kuorolaisten oikeaan paikkaan oikealla aikataululla perille saattamisesta sekä mitä eriskummallisempien toiveiden toteuttamisesta sekä kaikille kuorolaisille loistavasta, ainutlaatuisesta, yhä voimallisesti porskuttavasta elämänharrastuksesta.

Kiitos!