27.9.2011

COMEBACK IS BACK!

Tällä viikolla siitä tulee totta: aito ja oikea semmarikiertue halki Suomen rävähtää käyntiin pitkästä aikaa. Tänään pitää käydä avaruusasemalla tekemässä yleiskatsaus ja tarkistamassa ainakin Moby-raketin jäähdytinnesteet. Ehkäpä pieni koelentokin olisi paikallaan, jottei paluumme Vaasan kamaralle päättyisi jonnekin tänne ilmakehä III:n pohjoispuolelle.

Alkusyksy on mennyt uutta materiaalia työstettäessä. Comeback-kiertue on leijunut koko ajan ajatuksissa taustalla kuin kaukainen tähti, jonne lopulta lennämme. China-touhut pyörivät myös mielessä, mutta kuviot siellä ovat yhtä arvoituksellisia kuin itse avaruus. Senpä takia tuntuukin nyt aivan erityisen hyvältä palata kaikkiin tuttuihin, kivoihin kaupunkeihin ja saleihin: semmarikeikka on jaettu ilo – kiva tehdä yhdessä, kiva saada antaa jotakin ainutlaatuista, kiva tuntea maagista yhteenkuuluvaisuuden tunnetta kuulijoiden kanssa!