15.8.2011

ÖÖÖÖÖ…….HMMMM……..TOTANOIN…………

Nokkelimmat www-sivuillamme vierailleet ovat huomanneet, että meillä on tällainen kuulumis-osio, jossa jokainen kuorolainen vuorollaan kirjoittelee kuoromme kuulumisista, mitä mieleen tulee. Kaino toivomus myös kuoron sisältä on ollut, että jutut liittyisivät edes jollain lailla kuoroomme. No lähes aina näin toki on ja jutut ovat pääpiirteissään olleet todellakin kuoron kuulumisia. Toisinaan käy niin että vanha Kuulumis-juttu on jo roikkunut päivä-, ellei viikkosotalla sivuillamme ja joku (yleensä Jyrki) muistaa muistuttaa seuraavaa kirjoitusvuorossa olijaa tarttumasta kynään, tai no ehkä nykyään useammin kumminkin näppäimistöön, läppäriin tai johonkin muuhun teknologiseen vempaimeen.

Itse tarkistin oman kirjoitusvuoroni hyvissä ajoin kesän alussa, laitoin melkein almanakkaankin. Ajattelin kerrankin olla ajoissa ettei Jyrkin aina tarvitsisi muistuttaa kirjoittamisesta. Päätin makustella eri asioita, seurailla mitä muut kirjoittavat ja kirjoittaa jutun sitten hyvissä ajoin. Kun kirjoituspäiväni lähestyi, tarkistin vielä toisten kuorolaisten kirjoituksia,” ja sitten eikun kirjoittamaan…………………………………………………….. SIIS WHAT???”  Iski totaalinen blackout. Tuntui, että kaikki aiheet menneistä tapahtumista, kesän keikoista ja kesän viettämisestä, Kiinan reissusta, tulevasta syksystä, biisiäänestyksineen ja uuden luomisineen oli jo koluttu kuulumisissa.  Mistä siis kirjoittaa ajanjaksolla, jolloin ei juuri nähdä toisiamme ja yhteydenpito saattaa olla vain satunnaisia Intra-keskustelujen kommentointeja. Tämä on usein se ajanjakso, kun kuoro heräilee raukeasti kesän vietosta.  Kukin on viettänyt lomapäivänsä missä lystää ja kaikki palailevat pikkuhiljaa arkisiin työkuvioihin ja alkavat ottaa varovaisesti kontaktia kuoroveljiin, josko nämä olisivat yhtään hereillä kesän jäljiltä.

Usein iso pyörä lähteekin sitten alku hidastelujen jälkeen pyörähtämään varsin vauhdikkaasti syksyn keikkailujen myötä ja alkaa uusien seikkailujen matka, uusine tarinoineen ja uusine lauluineen.

 

Uski