22.8.2011

MULTIAISTA SATOA

Kauniin kesän kaikista hienoista kohokohdista on koettu jälleen yksi hienoin. Viime viikonloppuna Semmarit kokoontuivat keksimään, luomaan, ideoimaan ja visioimaan uutta tuotantoa. Kuoro jäi ytimekkään kesäkiertueen jälkeen tietoisesti lataamaan akkuja tätä luovan toiminnan viikonloppua varten. Kesätauon aikana huollettiin myös rakkaan kuorobussi Mobyn tekniikkaa. Mobyn päivitys valmistui Pirkkalan pajalta juuri parahiksi viikonloppuamme varten. Hyväntuulinen kuororyhmä saapui leirikohteeseen satojen dieselhevosvoimien kuminan saattelemana. Tunnelmasta oli aistittavissa, että Mobyn ja kuoroveljien jälleennäkeminen oli kovin odotettu tapahtuma.

Onnistunut luomistapahtuma vaatii onnistuakseen onnistuneen ympäristön. Uskomattoman hienot ja luonnonkauniit puitteet herkkään synnytysprosessiin löytyivät Multialta. Luomisprosessin onnistumista ei voi ennustaa. Sitä edesauttaa kuitenkin ympäristö, jossa on mahdollista vapautua arjen askareista, työhön liittyvistä ajatuksista, hukata hetkeksi kellon ja vaihtaa rauhassa kuulumisia ystävien kesken. Nämä kaikki olivat tällä kertaa kohdallaan. Viikonlopun tuotoksena syntyi maailmaan jälleen ennen kuulemattomia melodioita, sanoituksia ja keksintöjä.

Pienen mutta elinvoimaisen Multian kunnan kesän odotettu kohokohta on heinäkuun lopulla järjestettävä Multiaista satoa kulttuuri- ja viihdetapahtuma. Semmareiden omaa multiaista satoa –tuotantoa ryhdytään harjoittelemaan syyskuun lopun Comeback –kiertuekokonaisuuden jälkeen.

Nähdään ja kuullaan keikoilla.

 

Jobo