10.7.2011

AURINKOISTA ODOTTELUA

Jos viime viikko oli täynnä Semmari-toimintaa, niin tämä viikko on ollut kuororintamalla odottelua ja kesäkiertueen sulattelua. Antila-Ikola tutkapari on poliisikuuluisteluista huolimatta saanut viisumihakemukset eteenpäin ja nyt jännityksellä odotetaan, saadaanko lupa-asiat ajoissa kuntoon, että loppuviikosta pääsisimme taas Kiinan valloitukseen.

 

Kun suurin osa semmareista on nauttinut kesän lämmöstä, Janne on askarrellut meidän Kiinan reissumme eteen käsittämättömän monta asiaa. Jos joku pändi tulevaisuudessa tarvitsee avitusta Kiinan markkinoille, alkaa Kettusella olla aika kovaa tietotaitoa sikäläisestä toimintakulduurista.

 

Itse olen jalkapallotaitojen hiomisen lisäksi käyttänyt kiertueiden välistä aikaa laatikoiden purkuun, keittiöremonttiin, ilmastointikanavien nuohoukseen ja haaveiluun toimivasta ilmanvaihdosta. Muutto Moilasen naapuriin on vielä osoittautunut onnistuneeksi siirroksi, mutta katsotaan tulevaisuudessa kestääkö ystävyys  myös naapuruuden 😉

 

Nauttikaahan rakkaat ystävät toisistanne sekä Suomen ihanasta kesästä!