15.4.2011

MIKSI JYVÄSKYLÄSSÄ EI OLE KONSERTTITALOA!

Kaksi vuotta sitten suuntasimme 20-vuotis juhlakiertueemme avaruuteen. Esiintyminen siellä oli kuitenkin yhtä tyhjän kanssa. Sieltä suuntasimme kiertueelle Kiinaan, jossa yleisöpohjaa riittää. Nyt olemme takaisin Suomessa, Comeback-kiertueella!

Eilen esiinnyimme upeassa Verkatehtaan konserttisalissa Hämeenlinnassa ja toissa päivänä upeassa Sibelius-salissa Lahdessa. Tänään pääsen kurkistamaan uuteen Musiikkitaloon Helsingissä – miksaajamme Sepi Myllyrinne on uuden Musiikkitalon äänimestari. On se vaan käsittämätöntä, että Jyväskylään ei saada sitten millään konserttitaloa!

Kiitokset Hämeenlinnan ja Lahden taloille ja yleisölle. Tunnelma oli katossa. Yleisö taputti kuoron uudelleen ja uudelleen lavalle – liikutuin.

Tänään on vuorossa kiertueen ainoa klubikeikka. Odotukset ovat korkealla. Nähdään tänään Virgin Oilissa tai huomenna Kultsalla tai sunnuntaina Turun konserttitalossa!

Reima, keikkabussissa Hämeenlinnasta Helsinkiin.