8.4.2011

WE ARE BACK!

JES! Rundi on käynnistynyt: ensimmäiset lämmittelyt/äänenavaukset/keikat, ensimmäinen bussimatka ja ensimmäinen hotelliyö takana. Jyväskylässä oli keskiviikkona kohtuullisen tiivis päivä. Aamusta aloitettiin peilisalissa koreografiatreeneillä ja lopeteltiin puolen yön jälkeen lavan purkamisella ja pakkaamisella. Perhosia liihotteli ilmoilla ennen ensimmäistä keikkaa omasta olotilasta ja kavereiden puheista päätellen enemmän kuin aikoihin. Energialatauksella olisi mukavasti pyörittänyt vaikka keskikokoista voimalaitosta.

Keikat ovat menneet hyvin, Jyväskylässä kaksi vetoa ja eilen Tampere-talossa. Hieno fiilis! Setistä ei tuleville keikoille saapuville tohdi liikaa tässä vaiheessa paljastaa. Todettakoon kuitenkin, että oman mukavuusalueen ulkopuolelle on taas kurotettu ja oikein ”mukavasti” siinä onnistuttukin. Monessakin mielessä. Meininki on ilmeisesti ollut ajoittain turhankin kovaa, kun kenraaliviikonlopun tapaan tarvittiin Paviljongissakin palokuntaa rauhoittamaan tilannetta… Onneksi toisenkin keikan yleisölle pystyimme lopulta molemmat puoliajat esittämään. Kiitoksia voisi jo tässä vaiheessa jakaa todella monelle taholle, etenkin tekniikallemme, joka on hoitanut hommat ammattimaisesti kasaan. Ja erityiskiitos kaikille Jyväskylässä ja Tampereella keikoilla jo käyneille! Toki kunniamaininta myös Mobylle, joka ilman mitään ongelmia kuljetti meitä. Ainakin ensimmäisen etapin. Rakkaaseen bussiimme oli ilmestynyt ilmeisesti joidenkin kuorolaisten toimesta (kiitos Turkka ja Kinke!) yllättäen myös miesten huone ja viihdekeskus!

Nyt aamiaiselle, kamat kasaan ja kohti Kuopiota. Nähdään keikoilla!