Tuomo Rannankari1. Tenori

Tuomo, armoitettu hunajakurkku ja ikijääräsemmari, tekee comebackin juhlavuonna 2019! Tuomo on suomirock-melodioiden maestro ja kuoron ylivoimaisesti karvaisin mies. Jos kaveri ei ajaisi edes joskus partaansa, olisi joukossamme alta aikayksikön intialaisen vuoristogurun tai ZZ Top -kitaristin näköispainos. Ja usein onkin.

Tuomo on kiihkeä kuntourheilija ja myös menestyksekäs veteraanikymmenottelija. Vankkaakin vankempi kilpaurheilutausta näkyykin helposti hallavan turkin alla pilkottavasta, veistoksellisesta vartalosta. Talvi-iltoja Tuomo viettääkin mieluummin hiihtoladulla kuin postimerkin kokoisen matkatelevisionsa ääressä kotisohvalla. Tuomo ei siis ole varsinainen digiajan teknologiahörhö, enempi niitä käytännön toiminnan miehiä.

Tuomolla on molemmat jalat maassa. Hölmöimmät, villeimmät ja kalleimmat, kuuta taivaalta tavoittelevat visiot Tuomo mieluiten ainakin ensin feidaisi ja keskittyisi olennaiseen eli hyvän musan tekemiseen ja esittämiseen. Tämä multi-instrumentalisti syttyy, loimuaa ja elää musiikista.