13.1.2024

2024 – Semmarit syksyllä 35 vuotta

Vuosi vaihtui ja uutta kohti mennään! Joulukuussa teimme pitkästä aikaa joulukalenterin, tällä kertaa Instagramissa ja kalenteriluukkuja oli itsekin hauska katsella. Sieltäpä kohokohdista voi käydä katsomassa, jos meni ohi. Ennen joulua tuli vielä yllätyspistäytyminen Tampereelle, kun Tavara-asemalla oli Viki ja Köpi Shown kauden päätöstapahtuma liveyleisön edessä. Kiva piristys, monenlaista häröilyä siellä nähtiin ja meidän lisäksi esiintymässä mm. Darude. Ohjelma löytyy osoitteesta: https://areena.yle.fi/1-67351248 ja meidät osuus jossain tunnin ja vartin kohdilla. Jos kiinnostaa, miten tuonne päädyttiin, niin voi käydä katsomassa alun aiemmasta lähetyksestä: https://areena.yle.fi/1-66756445 Kaikenlaista 🙂

Viikon päästä taas jatketaan äänityksiä ja samalla varmasti suunnitellaan tulevia. Uusia biisiaihioita on myös iso nippu käsittelyssä. Mukavia spessujuttujakin on hahmoteltu ja niistä lisää jatkossa. Alla oleva video edellä mainitulta Tampereen retkeltä jätti vielä kysymyksen auki, että tuleeko kuoron pääluku kasvamaan. Elämme jännittäviä aikoja.