5.11.2023

Syksy mennyt nopeasti – treeniä/äänitystä/keikkaa

Viron syyskuinen kiertue on jo pidemmän aikaa tuntunut unelta. Ystävälliset ihmiset, aurinko, shortsit, hauskoja keikkoja ja vapaa-aikaa. Naapurimaa näytti meille parhaat puolensa. Tulevaisuutta ajatellen tuli myös useampia ehdotuksia, joista ainakin osaan toivon mukaan voimme tarttua. Kiitos kaikille, aitäh!

Kotimaassa on ollut muutama yksityistilaisuus, joissa olemme esiintyneet, julkisten keikkojen osalta menee ensi vuoden puolelle, ennen kuin taas päästään kohtaamaan. Toki esimerkiksi  perjantaina Oulussa oli aika lailla täysi tupa OAJ 50V-juhlijoita, joten ei ihan piilossa ole sentään oltu.

Uusien biisien kehittelyn ja treenien lisäksi ollaan jatkettu äänityksiä. Studioon pääsy on aina juhlahetki ja vielä olisi sitäkin luvassa loppuvuoden aikana. Kivaa alkavaa talvea kaikille musiikin ystäville. Tai Pandea lainaten ”kaikille äideille, ja heidän lapsilleen…” Tuolla taisi spiikkaajana aikoinaan pyrkiä laajentamaan Mein klein Mutter -kappaleen kohderyhmää. Ps. kielioppivirhe kappaleen nimessä on tekijöiden mukaan harkittu😅