27.9.2021

Videoita julkaistu – keikkoja lisää!

Hienoa syksyä kaikille! Nyt on ollut iloisia ilmeitä, kun olemme päässeet pitkästä aikaa esiintymään. Arvokkaita ja harvinaisia hetkiä on ollut Harjurokissa, missä pääsimme pitkästä aikaa yhdessä lavalle myös Jyväskylän Sinfonian ja Miljoonasateen kanssa. Molempien kanssa on ollut aikoinaan hienoja yhteistyöprojekteja. Kiitos taas! Alla Sea Pool oli meille uusi elämys ja kertakaikkiaan hieno ja tunteikas ilta kaikin puolin. Ei vähiten sen vuoksi, että Tuomolle kyseessä oli viimeinen semmarikeikka. Muutoin musiikin tekeminen ja keikkailu varmasti jatkuu silläkin rintamalla. Molemminpuolisen arvostuksen vallitessa toivottelimme hyvää jatkoa toisillemme. Ystävyys ja kaveruus jatkuu, vaikka yhteinen musisointi jääkin jatkossa vähemmälle.

Nyt näyttäisi siltä, että syksyn mittaan päästään taas keikoille ja jopa ulkomaanreissu olis pitkästä aikaa toteutumassa. Mukavan odottava tunnelma. Nähdään siis #Kerubi, #Leppävirta, #Dubai, #Siilinjärvi, #Finlandia-talo. Ja ilmeisesti vielä lisääkin tulossa.

Niistä videoista, kuten solisti Miettinen taitavasti loihe lausumaan, ”Taina julkaistiin vuonna 2004 ja nyt heti perään, syksyllä 2021 siitä julkaistiin video…” Täältä löytyy: https://youtu.be/8ngDJh4YYQc 

Toinen video oli yhdessä Suomen Kylien kanssa tuotettu Mantelisilmä. Lämmintä oli molempia kuvatessa 🙂