10.11.2020

Syksyn kuulumisia: keikkoja, videoita, treeniä

Syksy on mennyt meillä melko odotetusti. Niin kuin muillakin esiintyvillä taiteilijoilla, on esiintymiset ollet harvassa. Muutama poikkeus on kuitenkin ollut. Lahden Sibeliustalolla klubikeikka, joka oli siirretty tilavampaan Metsähalliin. Hieno ja erikoinen tunnelma, tärkeä ja harvinainen hetki meille ja ilmeisen monelle mukana olleelle. Toisen esiintymisreissun mahdollisti Vesala, joka kutsui meidät mukaansa livestriimiinsä. Kivaa oli ja lämmin kiitos vielä koko Vesalan tiimille ja muille vierailijoille hienosta illasta!

Olemme kuitenkin voineet treenata biisejä ja pitää sisäiset ”euroviisut”, joiden myötä on taas uusia biisejä tulossa keikoille. Lisäksi ollaan kuvattu useampaa videota, joista ensimmäinen jo ehdittiin julkaistakin, alla katsottavissa. Ja lisää on siis tulossa. Tällä tietoa syksyn keikoista on erikoisjärjestelyin toteutumassa Tampereella klubikeikka, joka on siirretty Pakkahuoneen puolelle sekä Helsingissä Korjaamon klubikeikka. Molempien keikkojen osalta kannattaa seurata myös keikkapaikkojen tiedotusta. Erityisjärjestelyjä varmasti tulee, mutta näillä näkymin siis nähdään keikoilla vielä tämän vuoden puolella! Kivaa syksyn jatkoa kaikille! Ps. Saatiinhan me vihdoin myös uusi levy Rakastan sua digijakelun piiriin…:)