3.4.2020

Erilaisen kevään kuulumisia

Niinhän siinä kävi, että kaikki keikat on peruutettu ainakin kevään ja pitkälti kesänkin osalta.  Kevään keikat saatiin kuitenkin siirrettyä syksylle ja jo ostetut liput käyvät syksyn keikoille. Keikkapaikoilla ja lipunmyyntitoimistoilla on omat käytänteensä, joten kannattaa vielä varmistaa keikkakohtaiset käytänteet. Ainakin yksi ulkomaanreissu (todennäköisesti kaksi) peruuntuu myös tältä vuodelta. Vaikka tietysti harmittaa, niin nämä ovat kuitenkin pieniä asioita sen rinnalla, että pyrimme jokainen tekemään kaikkemme ehkäistäksemme korona-viruksen liian nopeaa leviämistä.

Uusia ideoita voi tässä kohtaa miettiä ja heti maaliskuussa Korjaamon ja Finlandia-klubin peruuntuessa kävimme erilaisia etäkeikkamahdollisuuksia läpi. Me ei valitettavasti voida kokoontua edes keskenämme, joten kovin aitoa keikkaelämystä on meidän melko vaikea toteuttaa. Mutta pohditaan ja ideoidaan edelleen. Facebook-ryhmään olikin jo pari soolo-vetoa tullut kuorolaisilta. Ja nyt olisi tarkoitus pikaisesti saada uusi levy myös digitaaliseen jakeluun. Joku väläytteli, että myös kuorolaisten omat soolosinkut voisi laittaa kuultaviksi, mutta saapi nähdä.

Nyt auringon paistaessa voi ainakin tehdä hyvän työn itselle ja monille muille hankkimalla Semmarit-aurinkolasit. Niitä löytyy ainakin KOTO Designmarketista, mustana ja puunvärisenä. Aurinkolaseista niiden tarinasta lisätietoa: https://www.shadeshares.com/

Kaikesta huolimatta hyvää alkavaa kevättä itse kullekin!