31.7.2017

Kesätunnelmia

Hellettä ei ole pukannut, mutta mukavaa touhua kuororintamalla kuitenkin! Alkukesästä pääsimme mukaan juhlalliseen ja arvokkaaseen hetkeen, kun esiinnyimme Rintamaveteraaniliiton vuosijuhlassa. Jäimme vielä Peurunkaan tekemään biisejä ja harjoittelemaan. Pitkästä aikaa treenasimme myös kiinan kieltä, kun esiinnyimme muutaman vuoden jälkeen yhdessä kiinalaisen oopperatähti Wu Pixian kanssa Helsingin Musiikkitalolla. Lauloipa laulajatar joukossamme myös suomeksi Hyppää kaulaan -rallissa. Kyseessä oli Kiinan valtion vuosittain eri maissa toteuttama tapahtuma ja paikalla arvovaltaista väkeä. Jäi pieni kipinä, että josko sitä pian taas Aasian suuntaankin lähdettäisiin.

Heinäkuussa teimme hienoja kesäkeikkoja Helsingissä Espan lavalla, Jämsän Akuliina-festareilla ja Jyväskylän Kesässä. Upeita hetkiä, hyviä keikkoja ja mahtavia yleisöjä! Jyväskylän Kesän keikasta mainittava meillekin extrafiilistä tuoneet upeat vierailijat: biketrialin taitaja Eemeli Kanervo sekä soulkuningatar Johanna Försti. Kiitos ja kummarrus!

Jotenkin isommilta sateiltakin taas vältyttiin. Miksaajamme Sepi Myllyrinne on puhunut ”Semmaritaiasta”, eli keikkojen aikaan ei vaan sada. Todistettavasti joskus on tainnut vähän ripotella (esim. Edinburgh – kaikilla keikoilla), mutta aika kultaa muistot. Reilun viikon päästä Jyväskylässä ilmaiskonsertti Lounaispuistossa. Maksuttomuudesta kiitos Valtakunnalliset kotiseutupäivät -tapahtuman järjestäjille. Toivottavasti karkoitamme pilvet silloinkin. Ja heti syyskuun alussa pääsemme pitkästä aikaa Pieksämäelle, Veturitalleille. Tervetuloa tarkistamaan sää ja kuoron päivän kunto!

Mukavaa kesän jatkoa kaikille!!