10.6.2017

Keikkoja – kesää – jekkuja

Kevät meni ja monenlaista on taas touhuttu. Kaksi hienoa keikkaa Uudessakaupungin torilla ja Karstula Areenassa olivat olosuhteiltaan varsin erilaisia, mutta tunnelmaltaan molemmat erittäin hienoja! Kävimme myös katselemassa maailman meininkiä Bruno Marsin tahdissa ja olihan Hartwall Arenassakin melkoisen hieno fiilis, sekä katsomossa että lavalla. Siitä onkin jo parikymmentä vuotta, kun luistellen samalla areenalla vedimme Kaksi kättä hississä -biisiä hallin virallisissa avajaisissa.

Keväällä on myös treenattu, tehty uusia biisejä ja ideoitu jekkuja tulevaa kiertuetta varten. Nimikin lopulta kiertueelle löytyi ja 20 Sinkkua -turneen liput on jo myynnissä. Ennen sitä nautimme kuitenkin kesästä treenien, keikkojen ja fiilistelyn merkeissä.

Antoisaa kesää kaikille! Ja tervetuloa keikoille, kesällä ja syksyllä!