12.5.2016

Kiitoksia kiertueelta – kesää kohti!

Suunnattoman suuret kiitokset kaikille, jotka hullun hommat meille mahdollistitte!! Tarkoitamme tietenkin teitä kuulijoita, jotka paikalle saavuitte! Kiitoksensa ansaitsee myös tekniikan väki, joka ammattimaisesti ja eleettömästi hoiti melkoisen suurta kokonaispakettia illlasta (ja aamusta&yöstä) toiseen. Isot kiitokset myös kotijoukoille tuesta, kannustuksesta ja ajoittaisen ammattimme mahdollistamisesta!

Retki oli enemmän kuin ikimuistoinen, tunneskaala keikoilla ehkä isompi kuin koskaan. Ilot ja surut voimakkaina läsnä joka päivä. Nyt voimme hyvillä mielin levähtää ja keskittyä tovin muihin hommiin. Sillä välin kannattaa käydä kurkkaamassa MTV Katsomosta dokumenttimme, joka on nähtävissä ainakin heinäkuun alkuun saakka: http://www.katsomo.fi/#!/ohjelma/33008026/semmarit-hulluutta-hieman-tarvitaan

Miksei myös audioelämyksiä kannata suosia? Uusi levymme on kuulemma päässyt tilapäisesti kaupasta loppumaan, mutta pian sitä taas saa: http://www.levykauppax.fi/artist/seminaarinmaen_mieslaulajat/hullun_hommaa/#460566

Kiitoksia keväästä ja nähdään kesällä!!