26.10.2014

Kiertuepainetta

Alle kuukausi kiertueeseen. Mistä sen huomaa? Muun muassa tästä.

Päivällä mielessä pyörii:

…trat-tat-ta-daa kirk-kaam-pa-na näin…

…pat-za-ga-pat-za-ga…

…tahdot elää, tahdot elää, tahdot elää unelmaa-aa-aa…

…omatunto killuu köydessä taivas ratkeaa…

…tule vaan, saan sut sulamaan…

 

Ja yöllä meno on vielä hurjempaa:

“Kiertueen lähestyessä vakiopainajaisunta takana klo 4.00 lähtien. Unta vapaasti kuvaillen olemme valmistautumassa ensi-iltaan. Kaikki muut pukevat ja valmistautuvat mutta itse en muista pitääkö minun soittaa ensimmäisessä kappaleessa huilua vai lyödä tamburiinia. Molemmat soittimet kuitenkin hukassa. Kyselen kavereilta, ovatko nähneet. Kaikki säätävät vain omia asujaan eikä kukaan vastaa. Ihmisiä saapuu jo katsomoon. Etsin pukuani mutta ei löydy. Jussi kysyy, että jäikö se siihen junaan, jolla tulin. Esitys on juuri alkamassa, kun muistan tosiaan, että pukuni on värjättävänä jossain pesulassa. Armoa…”

”Unessa ei pukupussia löydy mistään. Ensimmäinen keikka alkamassa, kaikki levällään, hukassa…”

”Eka kenraali onkin jo eka konsertti, sali täynnä yleisöä ja kuorolaisilla pa**at housussa. Ennen keikkaa Reima ehdottaa että puoliajalla yleisöllä on halutessaan mahdollisuus lunastaa puolet lipun hinnasta takaisin. Itse keikka pelkkää sumua. Toisen puoliajan alkaessa yleisössä pelkät perheet…”

Tuttuja tunteita joka kiertueen alta eli LOISTAVA rundi tulossa!