6.3.2013

Ääni väristen

Picchu Macho –levyjulkkarirallia neljä EK:ta takana. Saimme kuninkaallisen vastaanoton niin Mikkelissä, Warkaudessa, Joensuussa kuin Kuopiossakin. Salit olivat lähes täysiä ja palaute on ollut pääosin positiivista. Kehuja ovat saaneet niin laulut kuin esittäminenkin. Valot ja äänentoisto on toiminut ja roudarit ovat olleet rautaa. Myös kuoron oma tekeminen on kehittynyt etappi etapilta. Nyt jo innolla odotellaan parin viikon päästä alkavaa seuraavaa kiertuepätkää, jossa piipahdamme Jyväskylässä, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Helsingin Tavastialla. Nähdään silloin!

Ai niin. Ääneni, joka katosi Joensuun keikan jälkeisessä liikutuksen ja hurmoksen tilassa, on palannut. Myönnetään, että tuli huudettua liian kovaa. Tasapeli Espanjaa vastaan vieraskentällä ja etenkin Teemu Pukin tasoitusmaali saivat aikaan spontaanin reaktion, jossa kitapurje oli työntyvinään ulos suusta. Kiitos ja anteeksi.

– Mikko Miettinen