9.7.2012

KESÄKEIKKAILUA

Joel jo aiemmin tunnelmoi Rutalahden Letkaliiterin idylliä. Pari muuta keikkaa viime viikolla oli Imatran Big band festivaaleilla ja Perho-päivillä.  Retki kokonaisuudessaan oli erittäin onnistunut. Ihmisiä oli joka paikassa runsaasti, puitteet hienot ja kuoro hyvässä keikkakunnossa. Kesäretkien hienoutta on varmasti joka vuosi hehkutettu, mutta taas kerran voi sanoa, että kannatti lähteä! Spontaanit uimaretket, futis, kesäillat, ruokailut uusissa paikoissa ja monitasoiset keskustelutuokiot olkoot esimerkkeinä juhlahetkistä. Unohtamatta tietenkään porukan koossa pitävää voimaa, eli laulua ja esiintymisiä! Imatralla festaritunnelma oli korkealla ja tuttuun tapaan järjestelyt taas huippuluokkaa. Backstagelta bongattiin myös muuan Macy Gray, jonka seuraavana päivänä olleeseen esitykseen olisi myös kuorostamme löytynyt halukkaita kuulijoita.  Perho-päivillä rekkalavamme toimi esiintymisalustana ja kesäilta Keski-Pohjanmaalla oli varsin mieluinen. Mikäli haluaa nauttia pidemmän kaavan lounaan, niin Perhossa sekin onnistuu. Kaksi kuorolaista nimittäin odottivat pizzan valmistumista 1 1/2 tuntia. Tämä ei sen suuremmin haitannut, sillä sen avulla pojat välittyvät äänenavaukselta…:) Nyt pari viikkoa leppoisaa kesän viettoa ja kohti uusia seikkailuja! Kiitos kaikille keikoilla olleille!!