Kuulumiset

10.6.2017

Keikkoja – kesää – jekkuja

Kevät meni ja monenlaista on taas touhuttu. Kaksi hienoa keikkaa Uudessakaupungin torilla ja Karstula Areenassa olivat olosuhteiltaan varsin erilaisia, mutta tunnelmaltaan molemmat erittäin hienoja! Kävimme myös katselemassa maailman meininkiä Bruno Marsin tahdissa ja olihan Hartwall Arenassakin melkoisen hieno fiilis, sekä katsomossa että lavalla. Siitä onkin jo parikymmentä vuotta, kun luistellen samalla areenalla vedimme Kaksi kättä hississä -biisiä hallin virallisissa avajaisissa.

Keväällä on myös treenattu, tehty uusia biisejä ja ideoitu jekkuja tulevaa kiertuetta varten. Nimikin lopulta kiertueelle löytyi ja 20 Sinkkua -turneen liput on jo myynnissä. Ennen sitä nautimme kuitenkin kesästä treenien, keikkojen ja fiilistelyn merkeissä.

Antoisaa kesää kaikille! Ja tervetuloa keikoille, kesällä ja syksyllä!

5.3.2017

Kevättä kohti treenaten

Niinpä se vaan alkuvuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Treenejä on pidetty ja keikallakin käytiin Siilinjärvellä. Pitkään jatkuneen toiminnan yksi salaisuus taitaa olla se, että tehdään riittävästi, muttei liikaa keikkoja. Näin kaikki ovat meille erityisiä hetkiä, eikä mihinkään lähdetä tekemään ”rutiinisuoritusta”. Jännitystä oli taas ilmassa ja monenlaista hauskaa muistoa ja selvitymistarinaa jäi savon reissultakin mieleen…:) Kiitos järjestäjille ja täydelle salille!

Seuraavana viikonloppuna lähdetään taas rakentamaan uutta. Porukalla luodaan erilaisissa ryhmissä koko viikonloppu musaa ja saadaan sieltä toivottavasti lisää uusia teoksia tai ainakin aihioita syksyn kiertueelle. Näillä näkymin kiertue toteutuu marraskuu-tammikuu 2018 välisenä aikana ja aika kattavasti pitäisi kiertuepaikkakuntia olla ohjelmassa. Kesällekin on tulossa lisää keikkoja, lisätään niitä keikkakalenteriin, kun varmistuvat.

Aurinkoista kevättä ja tapaamisiin!

29.12.2016

Hyvää tulevaa vuotta! #semmarit #SuomiLOVE

Semmarit toivottaa kaikille onnea ja menestystä tulevalle vuodelle 2017! Vuoteen voi valmistautua katsomalla SuomiLOVEa TV1:ssä lauantaina 31.12. klo 21:00. Mukana myös mieskuoropoppia.

10.12.2016

Joulua kohti rauhoitellaan

Semmarisyksy on ollut taas touhukas. Keikkojen lisäksi on treenailtu ja pidetty perinteiset semieuroviisutkin. Ensi vuonna on jossain vaiheessa siis luvassa taas uutta musaa keikoilla. Firstbeat-yhtiön kanssa pääsimme testaamaan sykevälivaihteluita keikkailuviikonlopun yhteydessä. Kaikki ei ole vielä tuloksia saaneet, mutta mielenkiintoista on kuulemma ollut katsoa, miten esim. biisin koreografia tai lähestyvä soolo näkyy mittaustuloksissa.

Jyväskylässä, Iisalmessa ja Oulussa oli mukavat konserttisalivedot Hullun hommaa -teemalla. Yllättävän hyvin ehdittiin palautella kokonaisuus mieliin ja kroppaan. Koska kevään kiertueesta oli kulunut aikaa, oli keikoilla kuitenkin sopivasti jännitystä ja erityislatausta. Helsingissä ja Tampereella taas käytiin pitkästä aikaa klubikeikoilla. Ja olihan se hienoa sekin! Yleisö lähellä, palaute kuuluu ja fiilikset välittyy puolin ja toisin tosi hienosti. Isot kiitokset taas kaikille mukana olleille!!

Ensi vuoden alusta alamme valmistelemaan seuraavaa isompaa kiertuekokonaisuutta. Ja pikapuolin julkaisemme keikkojakin keväälle ja kesälle.

Rauhallista joulun aikaa ja soivaa uutta vuotta!

23.10.2016

Hullun hommat jatkuvat – Semmarit taas tien päällä

Jatkamme parin viikon kuluttua Hullun hommaa –levynjulkaisukiertuetta kolmen keikan kierroksella. Uusina kiertuepaikkoina ovat Oulussa Madetoja-sali ja Iisalmessa Kulttuurikeskus. Kovan kysynnän vuoksi myös Jyväskylän Paviljonkiin on järjestetty ylimääräinen kiertuekonsertti.

Marraskuussa löydämme itsemme myös klubeilta. Keikalle päästään Helsingin Virgin Oiliin ja Tampereen Tulliklubille. Molemmista on hienoja keikkamuistoja, Tullikamarilla nauhoitettiin aikoinaan myös kuoron 4-osainen TV-sarja. Odotukset ovat jälleen kovat…:)

Tervetuloa mukaan!!

25.9.2016

Onnitteluja opiskelijoille, pesäpalloilijoille ja insinööreille

Syksy on kuoron osalta käynnistynyt monen näköisten aktiviteettien parissa. Keikkarintamalla huomasimme juuri tehneemme onnittelukiertueen. Jyväskylän yliopiston uusia opiskelijoita onnittelimme rehtorin järjestämän tervetulokeikan myötä. Energinen keikka, energinen yleisö, virtaa tuli ainakin meille ja toivon mukaan myös opiskelunsa aloittaville.

Menneenä perjantaina treenien yhteydessä saimme mieluisan pyynnön pistäytyä Kirittärien kultajuhlissa onnittelemassa Suomen mestareita. Pesäpalloilijoiden vuosia sitten ”Tainaksi” ristimä mestaruuspokaali kiersi käsissämme, kun kyseistä kappaletta lauloimme. Tunnelmaa kuvaa facebookiin tullut kommentti, että ”Parempi kuin Vain Elämää”. Kyyneliltäkään ei siis taidettu välttyä. Julkistimme myös tiedon tehtävien kierrätyksestä, eli pelinjohtaja Nalle Viljanen vaihtoi kuoronjohtajaksi ja Reima siirtyy kuoronjohdosta Kirittärien valmentajaksi/pelinjohtajaksi. Nalle teki ensi esiintymisensä kappaleessa Sata Jänistä ja hyvin meni. Jäämme kuulolle, onko roolien vaihdos pysyvä. Siirtoikkuna on auki ja sopimusneuvottelut kesken.

Lauantaina taas pääsimme pitkästä aikaa JKL:n legendaariselle A-salille, jossa aikoinaan keikkailimme paljonkin. Siellä on myös kuvattu pääosin kuoron ensimmäinen oma tv-ohjelma. Taas tuli lisää hienoja muistoja. Keski-Suomen Insinöörit juhli tyylikkäästi ja tunnelma keikalla oli hieno!

Uusia seikkailuja ja keikkailuja odotellessa!

8.8.2016

Hyvässä hengessä keikkailtiin

Hieno kiertueviikko takana! Pääsimme mukaan Hengitysliiton 75-vuotisjuhlakiertueelle ja täytyy todeta, että olipas taas mukavaa! Esiintymiset toritapahtumissa olivat monella tapaa mieluisia, vaikka sadettakin saatiin lähes joka keikalla. Pääsymaksuttomissa tapahtumissa oli ilmeistä päätellen paikalla paljon ihmisiä, jotka eivät koskaan olleet esitystämme nähneet. On aina hienoa päästä yllättämään! Mutta paljon oli myös tuttuja, jotka ovat nähneet keikkoja jo kymmeniä, jopa satoja…:) Iso kiitos kaikille paikalla olleille ja erityisesti Hengitysliiton mukavalle porukalle, joka järjesti meille näin hienon tilaisuuden upeine puitteineen! Nähdään taas syksymmällä keikoilla!

Ps. Pienimuotoisen tauon jälkeen musiikkiamme on voinut kuulla taas myös radiosta: http://yle.fi/radio/radiosuomi/musiikki/yle_radio_suomen_soitetuimmat_vko_30_257_-_317_2016/9071784

24.7.2016

Raporttia kesältä – reilu viikko keikkoihin

Semmarikesällä tehtyä:

- 1kpl TV-ohjelmanauhoituksia (oli kivaa, talvella telkkarista!)
- 2kpl rekkavetoja, Alajärvellä ja Rutalahdessa. Mahtavia kesähetkiä, hienosti porukkaa kanssamme, spesiaalikeikkoja!
- xkpl Rekan rakennuspäiviä
- xxkpl mustikoita, aurinkoa, kanttarelleja, jalkapalloa, tatteja, sadetta, veneilyä, remontointia, uintia, reissuja, yhdessäoloa, voimien keräilyä, jätskiä, jne. jne…:) (tätä ihan kaikkea ei kuitenkaan ihan koko porukalla ihan koko ajan yhdessä)
- Uuden ideointia ja musan tekemistä

Odotettavissa vielä: Kajaani, Kuopio, Mikkeli, Turku. Karavaani kulkee. Tervetuloa mukaan!